Heroes

Hapisane içersinde geçen 1. sezon gerçekten heyecanlıydı. Bırakamadan günde 4-5 bölüm izleye izleye geldik 2. sezona. Ama hapisaneden kaçışları üzerine kurulu 2. sezon çok daha heyecanlıydı bence ve mükemmel, kendine yakışır bir finalle de bitti.

Aynı gazla 3. sezonda da devam edeceğinden hiçbir şüphe duymadan bir an evvel yeni sezon başlasın diye feci bir merak hali içersinde bekleyip duruyoruz.
 
Sezon finali beklediğim gibi olmadı ya. Daha görkemli bir final bekliyordum ben. Neyse artık seneye "boogeyman"den kat kat daha kötü adamı bekliyoruz ;)

bu ara heroes'tan bahsediyorum :)
 
-EcS- demiş ki:
Sezon finali beklediğim gibi olmadı ya. Daha görkemli bir final bekliyordum ben. Neyse artık seneye "boogeyman"den kat kat daha kötü adamı bekliyoruz ;)

bu ara heroes'tan bahsediyorum :)

23. bölüm ile mi yapıldı sezon finali? 24 bölüm olur diye biliyorum ama yanıldık sanırım. Bu gece izlerim sanırım, merak sardı dört bir yanımı..

Bu arada kılık değiştirebilen hatuna da ilgi duymaya başladım iyice. Acayip bir gülümsemesi var, etkileyici.. :)
 
Hadi ya, ben onu yazarken Cnbc-e'den takip edenlere ip ucu vermeyeyim diye düşündüm ama şimdiye kadar ortaya çıkmıştır şeklinde düşünerek yazdım. Yanılmışım, pardon.. Ama çok geçmeden tanışırsınız sanırım.
 
"cnbc den takip etmek".... 100 yıl sonra deyim olurmuş bu... Atalarımızı zamanında...diye başlayan cümlelerde dört başı mamur Türkçe bilenler kullanılırmış...
:)
 
the_wall demiş ki:
"cnbc den takip etmek".... 100 yıl sonra deyim olurmuş bu... Atalarımızı zamanında...diye başlayan cümlelerde dört başı mamur Türkçe bilenler kullanılırmış...
:)

Anlayamadım; taş mıydı, taş ise bana mıydı? Haliyle bir internetten, bir de televizyonda vermekte olan "Cnbc-e"den takip eden iki ayrı kitle var.

Her neyse..

Bilmiyorum sizler ne düşünüyorsunuz ama bu mudur yani?.. Ne menem bir finaldir bu?.. Hiç beğenmedim ben, mutlu sonla biten Red Kit çizgi filmleri gibi olmuş. Yani derdim mutlu bitmesi ile değil, kurgu saçmaydı ve sıkıcıydı. Bir ara dökülen gözyaşları ve yaşanan duraksamalardan ötürü Cesur ve Güzel'i seyrettiğimi sandım.
 
final bölümü beni de hiç tatmin etmedi. yani insan bir açık kapı bırakır, ikinci sezon için bir merak unsuru olur... hiç yoktu. öyle bitti... şu an sadece hiro ya ne olacağını az buçuk merak ediyorum o kadar (finalin son sahnesinden dolayı). peter belli zaten. nathan da öyle. diğerleri de gayet sağlam biri hariç. yeni herolar mı gelecek acaba? daha ne uydurabilirler?
 
Yahu Heroes ı anlamlı birşeyler bulmak için izliyoruz, yanlış yapıyorz... Kasmıycan öyle, Peter orda uçucak Claire koşacak falan filan işte... Neyi manalı ki zaten...

nehirmavi bak bakalım "kasmak" türkçeye uyuyor muymuş... Neyse yemeyelim birbirimizi sana da selamlar... (haydaa mektup gibi oldu)

Neyse, satırlarıma son verirken, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim... :) :)
 
İlk etapta çok fazla 4400 koktuğunu düşündüğüm, daha sonra benzer bir fikri tamamen farklı ve bir anlamda daha insancıl bir düzene oturtan dizi.

Sonuçta, genetik evrim sonucu değişik güçlere kavuşan kişilerin, işin sonunda ellerindeki gücü (ve, Hiro/Peter/Claire/Ando dörtlemesinin taktığı bir şekilde, sorumluluğu nasıl kullandıkları ve boylarından büyük bir felaketin eşiğinde tarafların tipik ''kahraman-kötü adam'' şeklinde belirlenmesini anlatan bir dizi...

AŞŞAÐI KISIMDA, NE KADAR DOÐRU BİLİNMEZ, BOLCANA SPOILER DENEN MERETTEN VARDIR.
















Sylar'ın aslında sadece saatleri tamir etmekle mutlu olacağını belirtmesini ilginç buldum şahsen; adamın ''özel'' ve ''önemli'' olmakla kafayı bozmasının sebebini hem DNA'sındaki değişime, hem de annesine bağlamaları bence güzel bir detay. Adam açık net belirtiyor; ''Ya özel olamazsam? Ya sadece saat tamircisi olarak kalmak istiyorsam, ya bu beni mutlu ediyorsa?''
 
Geri
Üst