6000 Tl Ye Gitar Ve Amfi Tavsiyesi

Merhabalar. Öncelikle sevdiğim ve çalmak istediğim tarzları yazsam daha doğru bir başlangıç yapmış olurum. Heavy metal, thrash metal, power metal ve oryantal metal dinlerim. Yakalamak istediğim sound u Five Finger Death Punch dinlerken duydum.


Aklımda iki farklı ekipman kurma fikri var. Şu anda herhangi bir ekipmana sahip değilim ancak yavaş yavaş şekillendirip hayata geçirmeyi planlıyorum. İlkini zaten forumda bilindik ve fazlaca bilgisi, tecrübesi olan abimiz @hackeiommi ye danıştım kendi tavsiyeler verdi sağolsun. Sizden ikincisi hakkında görüş almak istiyorum. Amfiden, pedaldan pek anlamam. Gitar ve amfi hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Bütçe olarak kesin bir şey yok. Ancak gitar için 3000 TL, amfi için 2000-3000 TL arası verebilirim. Sıfır ekipman düşünmüyorum. Gitar sabit köprülü olabilir. Floyd rose içinde akort problemi çok az olursa düşünebilirim. Önceki gitarlarımda Floyd rose yüzünden fazlaca akort problemi yaşadım :) Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :) Bu arada evde kullanmayı düşünüyorum :)
 
Yaaa, böyle alırlar elinden sevap pointleri :D:D
Valla adam nasılsa deneyecek. Beğenmezse Thomann'da, forumda alternatifler bulunur. Kendi adıma, param olaydı Jet City yerine bunu alırdım. SRV'de denedim, tadı damağımda kaldı. Çok güzel bir amfi.
Abi valla hiç sevemedim. Tizleri çok çok çok fazla geldi. Sanırım siyah panelliler daha az tizliymiş ellağam?
 
Geri
Üst