90 Tl'lik Kilitli Askının Parçalanması...

Straploklar emniyetli olabilir metal olduğundan ancak daha önce iki set aldım çok çabuk paslandı bazı bölgeleri. Benim gibi kozmetik delisi iseniz buna alışmanız lazım.
Ben şahsen Planet Waves'in plastik kendiliğinden kilitli askısıyla problem yaşamadımm. Eski tip 10-20tl'lik askılarla öğrencilik zamanımda epey problem yaşadım reflekslerim kötü olsaydı gitarı 5-6 sefer (en az) yere düşürmüş olacaktım.
 
Ben askıyı bu şekide pinin altına vidaladım hocam sonuç iyi ama askının boyunu ayarlıyamıyosunuz onu önceden ayarlayıp o şekilde vidalamanız lazım
 

Dosyalar

  • 20160417_125737.jpg
    20160417_125737.jpg
    140.9 KB · Gösterim: 217
Les Paul gitarımda başka markanın aynı tarzda askısını kullanıyorum.%100 deri,slash tarzı bir askı diyebiliriz.Defalarca sahneye çıktım,çok hareketli bir şekilde çalmama rağmen hiç bir sıkıntı yaşamadım halen sağlam.Deri askıları tavsiye ederim.
Fender Super Deluxe Vintage Black
 
ben planet waves'in içi dolgulu askısı ve fender straplock kullanıyorum ikisini 90₺ye almıştım. precision bassta hoplayıp zıplıyorum hiç bir şey olmuyor
 
Kalın, deri, ve omuz kismi pedli askılıklar tercih edin. Genel olarak bas gitar askılıklari olarak geçerler, ancak bas gitarimda kullandigim askiyi elektroda da kullanınca, hem gitari daha hafif hissettiriyor hem de yorulmuyorum boylelikle. Bir de yaklaşık 5.5 - 6 kiloluk bas gitarda bile 'yerinde duramama hali' sirasinda hiç problem cikartmiyorken, elektro gitarda hayli hayli dayanikli olur.

Eger ki hazir marka ürünlerini begenmiyorsaniz, guvenilir cantacilar var, tanınmış. Oralara yaptirabilirsiniz deri, pedli, kalin.
 
Geri
Üst