Pedalları Pedalboarda Ne Ile Tutturuyorsunuz? (malzeme Önerisi)

Pedalları PedalBoarda ne ile tutturuyorsunuz? ben plastik kelepçe ile cırt cırt arasında kaldım arkadaşlar. Cırt cırt ile tutturuyorum ama çıkarınca altında iz kalıyor çıkarması ölüm gibi geliyor. Plastik kelepçe daha sağlam oluyor ama görüntü kötü oluyor? önerisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim sizce hangisini seçmeliyim? ya da başka önerisi olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Velcro veya cırt cırt denen icat en pratik çözüm, tüm dünya pedallarını bu şekilde kullanıyor ama memlekette bazı arkadaşlar pedallarını satarken ''kutusundan çıkarıp sadece deneme amaçlı kullandım'' diye ilan açmak için altına bir şeyler yapıştırmaya karşı :D çıkarınca altında kalan iz soundu etkilemiyor ve çıkarmaya da gerek yok ayrıca, velcro candır tadını çıkar :)
 
Son düzenleme:
Kelepçe görsel olarak hoş değil bence. Cırt bant denilen standart velcro da zamanla özelliğini kaybedebiliyor. Ya da çoğu zaman standart bir kalitesi de olmuyor. Kimi iyi kimi kötü. 3m dual lock hem mıh gibi yapışıyor hem de çıkarırken rn ufak iz bırakmıyor. Ufak bir miktarı ile normal boy bir pedalı ömür boyu sabitleyebilirsin
 
Plastik kelepçe ile yaptım. pedal ile aynı renkte kelepçe kullandım görüntü kirliliği olmadı.
Benim önerim; sağlamlık arayan arkadaşlar kelepçeye yönelsin yerinden en ufak oynamıyor bile o derece sağlam.
 
Geri
Üst