Altered - Thrash Metal (istanbul)

Arkadaşlar Merhaba

Yakıp yıkmaya geldik. Dünya'nın en iyi thrash grubuyuz. Daha önce böylesini dinlemediniz gibi cümleler kurmayacağım :) Naçizane her hafta Cuma akşamları Caravan Rock Bar Taksim'de ortalama iki, iki buçuk saatlik konserler veriyoruz. Neler çalıyorsunuz derseniz Slayer, Sepultura, Exodus, Kreator, Overkill, Testament, Sacred Reich, Megadeth, Metallica, Pantera olmak üzere adı şu anda aklıma gelmeyen bir sürü grubun hit şarkılarını çalıyoruz. Olur da yolunuz bir Cuma akşamı o taraflara düşerse bekleriz. Altered hakkında ayrıntılı bilgileri Aşağıda imza kısmımda bulabilirsiniz.

Edit : Özel bir gün sebebiyle 29 Nisan yerine bu hafta 30 Nisan Cumartesi akşamı çalacağız.​

Altered.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Tekrar merhaba arkadaşlar. Bizi facebook üzerinden takip edenler düzenli olarak her haftasonu Caravan Rock Bar'da çaldığımızı da biliyorlardır. Ara sıra burada da videolarımızı paylaşıyorum. Bu vesileyle 12 Haziran pazar akşamı yine Caravan'da düzenlenen Thrash metal gecesinde çalacağımızı buradan duyurmak istiyorum. Facebook üzerinden ulaşamadığımız thrash metal dinleyicilerine buradan da bilgi vermek istedim. Tüm dostları bekliyoruz.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Kısa bir aranın ardından 10 Aralık Cumartesi akşamından itibaren her Cumartesi akşamı Caravan Rock Bar'da çalmaya devam ediyoruz. Yolu düşen dostlarımızı bekleriz.

Cover_Bands.jpg
 
Geri
Üst