Ipad Ve Iphone Için Uygulama Önerisi (irig)

Öncelikle herkese iyi akşamlar.
Amfimi istediğim yerlere taşıyamamam nedeniyle yeni bir iRig HD edindim. İphone umla kullanabileceğim uygulamaları biraz deneme şansım oldu ancak demo sürümler olduğu için pek fazla verim alamadım açıkçası. Kullanımlarınıza bağlı olarak artılarıyla eksileriyle bana hangi programı önerirsiniz yazarsanız sevinirim.
Garageband, JamUp,Amplitube,Bias arasından önerilerinizi bekliyorum.
 
Jamup pro , tonestack, mobile pod ve ampkit i önerebilrim. Bunlar hem ipad hem de iphone da çalışıyor. Jamup pro en başarılısı gibi gözüküyor ama hepsinin farklı tepkileri var.
 
Jam Up Pro ve Bias.
Tek geçerim...
Hatta tek basina Jam Up bile baya is gormekte.
Zaten ikisi entegre, ampli ayarlarken seni Bias'a atiyor Jam Up.
 
Ampkit'in full versiyonu şimdiye kadar iPad'de kullandıklarımın en iyisi. Ben $29,95'e almıştım tüm pedal ve amfileri şu an ne kadar bilmyorum ama tavsiye ederim.
 
bias amp. kullanıyorum ve çok memnunum. enpara ile aldığım içinde yarı fiyata almıştım. bu ayda bias fx alacağım. ayırca biasda diğer kullanıcıların amfi modellemelerine ulaşma imkanında var.
 
ikisi de aynı firmanın ama jum up pro ile Bias FX arasında belirgin bir netlik farkı var, Bence Jam up pro ancak tek eksiği Canlı performansda controller ile aynı anda iki od pedalını ayrı ayrı açıp kapatamıyorsunuz. Ben o yüzden sahnede Bias FX kullanıyorum
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar ,ipad den bias veya benzeri program kullanırken çıkışı direk ,kabine verirsek düzgün bir sound alabilirmiyiz.?
yoksa mutlaka power katlı bir cihaz mı olmalı?
 
Önerileriniz doğrultusunda JamUp Pro yu satın aldım ilk izlenimlerim iyi yönde önümüzdeki hafta içinde tüm efekt ve amfilerin bulunduğu bundle ını almayı düşünüyorum 130 tl gibi bir fiyatı var sanırım
 
Geri
Üst