Randall Rg75 Amp

Arkadaşlar lambalı amfi denemek icin cıktım aklımda laneyleri fenderleri falan denemek vardı ama orda randall rg75 gordum. 15-20 dakika falan caldım ve drive larına hasta oldum. Ama clean kanalı biraz vasat gibi geldi. Siz ne diyorsunuz bu amfiyi kullanan bilen calan arkadaşlar varsa fikirlerini alabilirmiyim?
 
valla bende 15 wattlık olanı var ve drive lar konusunda aynı fikirdeyim. clean lere de vasat denemez bence, gitara bağlı biraz da. fender gibi clean beklemeyin tabi :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Gitarım cort evl k6 emg 81-85 aktif manyetik. Neyse yaa drive ları begendim clean ler icinde pedal kullanırım napalım :) ozellikleri nedir bu amfinin anlıyorsan bi acıklasana siteden baktım pek anlayamadım.
 
özelliklerini eksiksiz ve doğru şekilde söyleyebilmek için "tam" modelini bilmem gerekir. 3 farklı rg75 modeli var sanırım. clean konusunda da; sap pozisyonunda emg 85, ses potansını biraz kısarak işine yaramalı bence. amfiden eq falan çekersin idare eder en azından ;)
 
RANDALL!!!

Kisisel olarak AT GOZLU bir adam oldugum icin, Randall disinda bir amfi kullanmayi kabul edemedim, G2 ve G3 amfilerini caldim, hatta kafa getirttim ama moruk metal zihniyetli oldugum icin o dokken tonunu yakalayamadigimdan dolayi Century II ve RG kafalara geri doncem yada onlari artik 20 sene sonra biraz zor bulacagim icin Peavey'le devam edicem..

En son T2 ve V2 yi caldigimda XL kabinlerle, bildigin yere dusup aglamistim, cunku almak icin ciddi butun dime333ler, peavey cart curt, hatta ev araba satmam lazimdi :LOL: oneririm zengin Panter'lere ;)

RG75 G3 kombo basarili, beyendim cok ama, amfin beline kadar gelmeli, Randall alicaksan gidipte chicco model combolar alinmaz yani :LOL:

Kolay gelsin ;)
farkindaysan AVT hakkinda bahsetmedim bile.. :roll:

Birde G3lerde cleanler HARIKA :twisted:

Bu arada ilgilenen varsa;
Randall RH150D G3 kafami satiyorum, fiyattada yardimci olabilirim arkadaslar.. detaylar:
:arrow: http://www.turkrock.com/ftopic59128.html
 
rg75g3 deneme fırsatım oldu.denildiği kadar cleanler kirli değil.driveları adamı yüreğini hoplatacak kadar güzel.yani şunu diyebilirim pedalsız kendi drive yetecek kadar iyibir amfi.fiyatı 600$civarıdna.fiyat performans derseniz yakın rakibi avt 50nin üstünde.hem watt olarakyüksek hem fiyat olarak düşük.
drive seçeneklerinin fazla olması.driveların da avt'ye göre daha canlı olması artı puan kazandırttı.foot switch ile beraber verilmesi de bi'güzellik.

söylemeyi unuttum reverbü spring reverb değil dijital reverb.amfibizzat tekme tokat vurularak denen di :twisted:
 
Arkadaşlar Randall rx75RE hakkında bilgisi olan, kullanmış olanlarda bizimle paylaşabilir mi. Almayı düşündüğüm bi amfi ve yorumlara ihtiyacım var...
 
RX serisini denemistim, beyendim kafa kabin almayi dusunuyorum fakat butun internette yorumlarda G2 serisine gore Gain'i daha dusukmus.. bende bilmiyorum denemem lazim

RX guzel bence.. Marshall MG'e gore artilari var. contour bikere cok daha etkiliyor sesi.
 
Geri
Üst