Üçnoktabir

zaten benimde dikkat çekmek istediğim yerler gayet açık abi haksızmıyım bilmiyorum ya şarkı sözleri o kadar da basit değil bence hani böyle bir dernektense biraz daha duyarlı olsak zaten türkiyede alternatif müzik dinleyici ve üreticilerine köstek olan bir çok faktör var...
 
Albumu beğendim , sound kaliteli , şarkılar da güzel.Daha önce yapılmış klişe şeyler değil bence.Vokalin basit , duru , rahatlatıcı bir tarzı var.Bu da gerçekten hoşuma gitti.

Söz yazımı konusundaki sadelik duruluk , anlatılmak istenenin dinleyiciye dolaylı yollardan değilde , direk açıkca söylenmesi değişik bir güzellik olmuş bana kalırsa.


Masstival da "Pain Of Salvation " ' dan önce dinlerim canlı , güzel denk gelmiş :)
 
birmanya demiş ki:
zaten benimde dikkat çekmek istediğim yerler gayet açık abi haksızmıyım bilmiyorum ya şarkı sözleri o kadar da basit değil bence hani böyle bir dernektense biraz daha duyarlı olsak zaten türkiyede alternatif müzik dinleyici ve üreticilerine köstek olan bir çok faktör var...

selamlar...

"ya"lar "abi"ler havada uçuşmuş :LOL:
...aksine alternatif adı altında okadar çok grup türedi ki, kaliteyi olması gerekene çevirmek için yapılan eleştirilere lütfen ve lütfen ihtiyacın olduğu bir dönemdeyiz belkide! amaç köstek olmak olsaydı en azından benim nazarımda;yorum yazmaya bile gerek duymazdım.eleştrilere açık olmadan gelişim söz konusu bile olmayacağından birazcık açık görüşlü olmak gerekli sanırım ;)
 
hooop konuya gelelim:D

bir de alternatif adı altında türeyen diye bahsettiğin grupların daha doğrusu piyasaya atılan grupların çoğu zaten yıllardır barlarda kulaklarımızın pasını sildiler ve hep bu fırsatı beklediler,asıl mantar gibi türeyenler plak şirketlerinin,rock müzik dikkat çekmeye başladı diye etraftan topladığı 2-3 adamla rock grubu oluşturması sonucunda ortaya çıkanlar.hı evet haklısın bunlar için,insanların gözlerini bakın siz rockçılara diye boyayanlar için eleştiriye elbette ihtiyaç vardır hatta müzik yapanlar için değil sadece,yaşamın her alanında yapılan eylemlerde eleştiriye ihtiyaç var benımde bahsettiğim şey niye eleştiriyorsun bu grubu değil bunu zaten anlamışsındır;)
(hani nerde ya lar abiler hı:)
 
4thtimesarkhe demiş ki:
beğenmedim. neden? müzikalite malt'a gösterilen önemden çok daha az olmuş gibi görünüyor. sözler olabildiğince basit. dediler ki dışında bütün sözler melis hanıma ait bilindiği üzre!
sahnede izlemek kesinlikle harika melis'i ve üçnoktabir'i ama albüm vasatı bile zorlayamamış diyebilirim

kesinlikle katılıyorum , ses muhteşem ama şarkıların basitliği seside gölgede bırakıyor ve dinleyemiyorum ...
 
böyle güzel bir ekipten böyle bir grup çıkmamalıydı.elemanların her biri müzik alanında adı olan insanlar..melis için aynı şeyi söyleyemiycem ama çok üzgünüm..daha iyi olabilirdi gibi salakça bir laf da etmiycem..ne iyi ne kötü basit sıradan bir grup olmuş.
 
aslında ben destekliyorum 3.1i ama şimdi böyle yorumlar gelince albümü alıp almama konusunda karasız kaldım,albümü dinleyen arkadaşlar var mı?nasıl buldunuz?
 
Değişmem şarkısının sözleri çok hoş olmuş ve bu şarkıyı yazan kimse çok tebrik etmek lazım ama bu grupta bişey çok iyi oda gitarlar gerçekten süper çalmış arkadaşlar tebrikler sanırım malt grubundada çaldılar ordanda biliyorum süper tonlar yaav
 
beğendim. niye? herşey çok sade. vokalin sesi kulağımı tırmalamıyor, çok yükseklere çıkıp beni daraltmıyor. ayrıca şarkılar akılda kalıcı, melodik. bahçe, değişmem, dediler ki, film çok iyi bulduğum şarkılar. ama şöyle bir durum var ki ilk dinleyişte değil, 3 5 dinlemeden sonra seviyorsunuz. ben şahsen bizzat sonradan parçaları çok sevdim. maltın şarkılarından daha çok tuttum. nedendir bilinmez. belkide feministim..
 
Klip parçaları dışındakileri massfest den dinledm.Aralardaki partisyonlar(davul,gitar..)gözümden kaçmadı gayet başarılı...böylece bi dinamizm oluşmuş müziklerinde....alllkışşşşşşlar
 
Güzel bir albüm grafik dizaynı ve fotolar şık olmuş,merak edenler için hepsi cover ı alttaki linkte umarım yasak değildir paylaşmak



lrg3105bursa1116iirz1.jpg


Kod:
http://www.box.net/shared/d4it1xuotn
 
4-5 yıldır düzenli birlikte çalan bi gruptan çok daha iyisini beklerdim. sözler ve vokal melodileri vasatın çoğunlukla altında-30 yaşında birinin sözlerinden çok ergenlik dönemi dertleri gibi anlatılmış çoğu şey, melodilerse dikkat çekecek kadar tekrar ediyor kendini. bir satırdan sonra öbür satırın melodisini tahmin edebiliyosunuz.
Bir de Mojo'daki repertuarlarını hatmetmiş biri olarak, düzenlemelerin ve albümün genel soundunun çok daha modern olmasını beklerdim. Sonuçta Malt Cenk Durmazel'in yön verdiği bi grup, adam da 80'lerin adamı, eyvallah. Ama gencecik insanlar 2007 yılında niye 80'ler hard rock sounduyla albüm çıkarırlar hiç anlamıyorum. Hele yıllardır Violent femmes, Tori amos, Queens of the stone age coverlıyolarsa...
 
Geri
Üst