Crossfire

Bu akşam mükemmel bir konser veriyorladı ki talihsizlik işte yarıda kesmek zorunda kaldılar! Neyse buna da şükür, bu arada soul sacrifice da avrupa ayarında bir gruptur. Bunu 2. kez anladım! (1.si rock-station festivaliydi)
 
Evet, ben de gerçekten çok üzüldüm.
Saklıkent yaptı dürrüklüğünü ve aşağıda düzenlediği ve sadece birkaç kişinin katıldığı DJ Dİsco partisi için kullanacağı mixer masasını götürmek zorunda kaldı.

Bu arada Kaan Abinin dediğine göre 3. parçadan sonra keseceklermiş ama seyircinin gaz olduğunu görüp uzatmışlar. Valla eğer 3. parçada kesslerdi olay çıkardı orada.
Ama süperlerdi haaaaaaaaaa...
 
digerini kimden aldin? :)
saklikentin sorumsuzlugu yüzünden hem beste hemde süpriz bi cover vardi onlari dinliyemedik içime oturdu. crossfire kisa kaldi bayaa.
her seye ragmen gazdi güzeldi helal olsun :)
 
crossfire'ı toplama comp station albümündeki nightwolf'la tanıdım daha sonra Öz'ün manisalı olduğunu öğrendim arkadaşla bir grupları varmış..güzel soloları var..
 
Ya, Crossfire niye amatör gruplar bölümünde ayıptır sorması?
Adamların Alman bir şirketten albümü çıkacak.
 
Vallaha "sava" Crossfire neden amatör gruplar bölümünde yer alıyor başlığı açana sormak lazım! Ben nicki "sava" diye biliyorum! Nese canım noolcak herkes biliyor Crossfire'ın ne kadar amatör veya ne kadar profesyonel oldugunu! Ayrıca gelemeyenler için söylüyorum dunkü konser supperdi! :taptim Bildiğim kadarıyla bugün de İzmir konserleri var! :metalhead Gruba basarılar diliyorum! Ayrıca basçıları Rıfat da :sniper asker :elsalla oldu bugün itibariyle! Ona da kolay gelsin diyorum!
 
CROSSFIRE RULZZZZZZZ...
O kadar !!!
Herkesler gördü dün işte. Mükemmeldi adamlar. Olağanüstülerdi. Kötü eleman yoktu. Kaya bütün gün yorulmasına rağmen sahnede canavar kesildi. Yine Kerem wireless ile sahnede müthişti. Bülent eski konserlerdeki tutukluğunu bu konserde kırdı ve muhteşem söyledi (özellikle DNR). Can için fazla söze zaten gerek yok. Rıfat da son konserinde çok iyiydi. Şu askerlik grupların en verimli dönemlerine geliyor hep yaa. Çabuk gelse bari :roll:
En kısa zamanda yine Nightwolves toplanacak, en önde Nightwolf söyleye söyleye mekanı inletecek.
NIGHTWOLF
Reignin' In The Dark
NIGHTWOLF
From Dusk Till Down Alone...
 
Bu arada sava haklı. Bu grup Almanya'lara konsere gitti. Yakın zamanda yurtdışı bir firmadan albüm çıkartacak. Neden Amatör Gruplar kısmında?
Admin'e e-mail atsak acaba konuyu taşımaz mı?
 
Ya bence dünkü performans olarak In spite en iyisi idi... Crossfire bayraklarının ortada dolanması hoşuma da gitmedi abartı olmuş bence. Diger gruplara saygısızlık oldu !!!
 
FragileDrEam demiş ki:
Ya bence dünkü performans olarak In spite en iyisi idi... Crossfire bayraklarının ortada dolanması hoşuma da gitmedi abartı olmuş bence. Diger gruplara saygısızlık oldu !!!

Neden böyle düşündün ki?
Bayrakları sadece iki grupta açtık; Crossfire (ki bu gayet normal) ve Kara Kedi'nin son parçası. Kara Kedi de açmamızın zaten grup elemanlarınca bir sakıncası yoktu. Zaten gitarist Görkem sahneye bile Nightwolves tişörtüyle çıktı yani. Onlar da bu oluşumu destekliyorlar. Zaten grup rahatsız olacaksa bayrak açma gibi bir durum söz konusu olamaz.

Eğer gene de ayıptı falan diyorsan Nightwolves konusundaki yazıyı oku. orada bir ibare var;

*NIGHTWOLVES; öncelikli amaç olarak üyelerinin ortak paydası CROSSFIRE için bir FAN desteği ve gönüllüler hareketi olmayı amaçlamaktadır. Bunun yanında aynı vizyona ve kaliteye sahip tüm yerli gruplarımız için de destek ve ilgi anlamında elimizden geleni yapmayı amaçlamaktayız. Kaliteden taviz vermeden, müziğini yaşayan ve yaşatmak için çaba gösteren tüm yeri gruplarımızın destekçisi olacağız.

Bunu okumamışsın sanırım dostum.
 
Geri
Üst