Ozgur Turkekul

103009

1000 takipçiyi aştık! Takip eden, destekleyen herkese çok teşekkürler \m/
Bir çok özel mesaj alıyorum; soru, öneri, istek ve yorumlarınızı buradan paylaşabilirsiniz arkadaşlar. Bu başlığı açmamda ki amaç sadece reklam yapmak değil (facebook, instagram para basılır olur biter :) ) Özgür olarak sizinle paylaşımlar yapabileceğim bana ait bir başlığa sahip olmaktı.
 

Dosyalar

  • IMG_1731.JPEG
    IMG_1731.JPEG
    85.4 KB · Gösterim: 1,133
Merhaba arkadaşlar 15 yılı aşkın süredir gitar derslerimde bu şarkıyı öğrencilerime veriyorum. İlk bakıldığında çok zor gözüksede kısa sürede tamamını çalabileceğiniz bir parça. Penalama olarak ben alternate picking öneriyorum böylece ilerleyen dönemlerde solo gitarınızada yatırım yapmış olursunuz.
İyi Çalışmalar
 


Yeni eğitim videom yayında!
"Nasıl hızlı gitar çalınır" gibi ağızlara ciklet olmuş bir konuyu elimden geldiğince bilimsel ve neşeli işlemeye çalıştım.
Umarım beğenirsiniz.
Yorumlarınızı bekliyorum (türkçe altyazı mevcut)
 

Selam arkadaşlar,
Yavaştan youtube da daha aktif olmaya başladım 2 hafta da bir video eklemeye çalışacağım. Yakında Joe Satriani coverı, amfi test ve eğitim videoları planlıyorum... Önerilerinize de açığım\m/
Bu hafta en çok izlenme alan videom olan Megadeth - Tornado of Souls solosunun sahne arkasını paylaşmak istedim.
Sizce hangi take daha başarılı??
 
Nacizane tavsiyem şahsen o kadar gitaristlik yeteneğim olsaydı ve videoyla uğraşsaydım asla gidip daha önce 100 defa cover'ı 20 tane dersi olan Tornado Of Souls ile uğraşmazdım. Deniz Sayman'da yaptı. Çünkü değişik bir şeyler verilmesi lazım daha önce cover'ı yapılmamış tonla iyi solo var. Savatage var, Queensryche var. Eleştiri değil bu izleyici bakış açısı.
 
Geri
Üst