Proguitarshop.com Hakkında

Ilgili site hakkinda pek bir bilgi bulamadim.daha once alisveris yapanlar aydinlatirsa sevinirim. Turkiye'ye gonderimleri var mi?? Kargo konusunda kurallari var midir?? Sabit bir tutarla gonderim yapiyorlar mi?? Ve can alici soru, tax dusuyorlar mi uluslararasi gonderimde??
 
Sayfada shipping policy bölümü var, baya detaylı yazmışlar. Uluslararası gönderimleri var, en altta bazı markaların ürünlerinin israile gönderilmeyeceği yazılmış, diğer ülkelerle ilgili bir sıkıntı yok demek ki.

Sabit tutarlı gönderimleri yok, çok ufak paketleri first class mail ile gönderebiliyorlar ama amerikadan çıktıktan sonra takip edilemez, ucuzdur. Priority seçeneği takiplidir, diğer seçeneğe göre tuzludur, ikisi de ortalama 3 haftada teslim edilir. (first classın kaybolma ihtimali de var unutma). Daha hızlı gelsin dersen priority express ile gönderim de yapıyorlarmış.

Vergi konusunda ise alıcının bulunduğu ülkenin ithalat vergisine tabi olabilir onu hesaplayıp alın, sonra başımıza ekşimeyin demişler. Amerikadan internetten alınan eşyalarda tax free olmuyor diye biliyorum, en azından benim yaptığım alışverişlerde rastlamadım. Forumdan net cevap bulamazsan siteden bir kaç parça sepete atıp ödeme kısmına geçerken kesin bilgi edinirsin ya da adamlar her türlü sorunuz için mail atabilirsiniz demiş zaten.

*Bu siteden alışveriş yapmadım, yazdıklarımın hepsi kendi sitelerinde yazıyor.
 
Geri
Üst