Neredesin Firuze

Bu filme bugün gittim ve beklediğim kadar olmasada beğendim. Başarılı bir yapım. Bizimkiler çekim tekniklerini gittikçe geliştiriyorlar. Bu iyiye işaret..

Filmden unutulmaz bir kare:
firuze12.jpg

...Neredesin Sen
 
Ya sen o kadar beğenmedin ama bence çok güzeldi Çağrı ya özelliklede kadının öldüğü sahne bak yine filmin asıl konusu o değildi diycen ama etkilendim ben işte ya.Görülmesi gereken bir film...Bulutsuzluk Özlemi,Işın Karaca,Burcu Güneş,Müslüm Gürses-ki sensiz olmaz ı söylemiş-Emre Altuğ,Özlem Tekin ve daha bir çok sanatçı film de rol almış.Harikaydı işte gidin ve görün ;)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
İyi de ece ben öyle demek istemedim. Ben beğenmedim demedim ki.. Fragmanına bakınca daha farklı bir yer etmiş kafamda. Beklediğim gibi değildi. Ama sevdim filmi. Çok geniş bir konuyu hızlı işlemişler. Tam oturmamış gibi geldi o yüzden. Birşeyler yarım kaldı, hemen bitti sanki.
 
Dün gittim filme.Türkiye'de de absürd komedi yapılıyormuş demek ki.İnanılmaz eğlendim.Bulutsuzluk Özlemi zaten bitirdi filmi.Koptum gittim orda:)Özcan Deniz'i ise ilginçtir ilk defa beğendim.Daha doğrusu sırıtmamıştı filmde.Velhasıl gidin görün,en azından türk sinemasına ufak bi desteğiniz olur....
 
Geçen akşam arkadaşlarla gittik para denkleştirip;
Bence izlenmesi gereken bir film. Özcan Deniz'i ben de sevmem, "Asmalı Konak"a gitmedim zaten. Bu filme gitmemin tek nedeni aslında Haluk Bilginer'di. Tapılacak insan bence!

Film teknikleri gerçekten gelişiyor ve haliyle Türkiye'de sinema sektörü de gelişmekte ama sürekli bu tür filmlerle bir yere varılamaz bence. Mesela "Okul" da güzel bir filmdi, gerilmedim değil izlerken.

Verdiğim paraya değmeyen bir film: "İnşaat". Tavsiye eden arkadaşımı boğazlayacaktım filmde, boşuna para verdim bence.

Konu "Türkiye'de Sinema Kültürü"ne kaydı bu yazımda sanırım.

Not: Bülent Ortaçgil'in "Sensiz Olmaz" adlı parçasını Müslüm Gürses çok iyi söylemiş bence
 
Filmin SOUNDTRACK albümünü aldım(korsan ama) Özlem Tekin Müslüm Gürses ve Bulutsuzluk Özlemine bir kulak verin...

Film ise Tarantinovari bir Ezel Akay çekimiyle bize sunulsa dakonu ve kurgunun oturmaması bakımından beni sıktı...Estetik açısından tatmin oldum ama...
 
Bu tür filmlere para boşuna gitmez.. Para yine bu sektöre akacak.. Ayrıca böyle böyle bir yerlere gelinecek..

Bir de özcan deniz sırıtmamıştı filmde.. Role yakışmış.. Zaten kendi hayatından bir kesit bu..
 
Geri
Üst