Batu Akdeniz

B

batuakdeniz

Selamlar!

Grubum Heavy Sky ile ilk albümümüzü geçtiğimiz ay yayınladık.. Çok güzel geri dönüşler aldık, alıyoruz.. Önümüzdeki ay plak formatında da yayınlanacak.

Hazır yaz da gelmişken ben de solo projelerime ve cover işlerine ağırlık vermek istedim.. Uzun süredir cover yapmıyordum, Guns N' Roses'ın birleşmesi üzerine yurtdışından müzisyen arkadaşlarımla Paradise City coverlamak istedik :))

İyi seyirler!



Heavy Sky ve cover projelerinin yanı sıra Ankara'da rock vokal üzerine şan hocalığı ve vokal koçluğu yapıyorum. Şarkı söylemek isteyen çok arkadaş bana mesaj atıyor ama Ankara'da olduğum için birebir eğitim için tek olanak Ankara.. Ama ben yine de herkese elimden geldiğince yardım etmek isterim.. Bu yüzden yakında bir Youtube projesi başlatıp basit de olsa temel tekniklerin üzerinde duran tamamen Türkçe bir vokal eğitim videosu serisi hazırlayacağım... Şarkı söylemek isteyen tüm dostların yararlanması en büyük dileğimdir.

Görüşmek üzere!
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Batucum Volkan ben(manhattan), heycanla takip ediyorum harika isler cikariyorsunuz. Album harika olmus. Vokallik uzerine gelismek isteyen arkadaslarin takip etmesini tavsiye ederim.
 
Selam Batu :) Çok güzel düşünmüşsün. Enstruman üzerine çok video var, vokal eğitimi konusunda pek çalışma yok bu konuda. Bir çok kişiye ilaç gibi gelecektir. İyi çalışmalar :)
 
Karl Golden'la yaptığın top 100 greatest rock songs videosundan beri seni takip ediyorum ve çok başarılı buluyorum. Keşke imkan olsa da adını daha fazla duyurabilsen :) Bu da yine diğerleri gibi harika olmuş.
 
Çok çok teşekkür ederim, çok naziksiniz :)

Son dönemde olup bitenleri özetlemek için birkaç video daha paylaşmak istedim.

Yine İngiltere'den gitarist dostum Karl Golden ile geçtiğimiz yıl yaptığımız '' top 100 rock songs '' videomuz..



Bu da Heavy Sky ile Asım Can Gündüz'le verdiğimiz konserin ufak bir belgeseli :)



Son olarak bu da grubum Heavy Sky ile albümümüz ''Dreamer'' dan çıkan ilk single, ''World''

 
Geri
Üst