Enstruman Kablo Önerisi

Gitarım sx strat ampli olarak irig kullanıyorum 10 tlye ara kablo almıştım dandik çıktı temassızlık yaptı 50-55 civarına kadar bütçem var sizce bi kablo için bu fiyat nasıl bu fiyata en kaliteli hangi marka kablo almalıyım ? Neden? İyi forumlar
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Sx fiyatına göre iyi bir gitar sapı rahat asıl bu markayı seçmemin nedeni ilerde yeni bir gitar almaktansa modifiye yapıp profesyonel bi gitar ortaya çıkarabilirim dediğim gibi hem geleceği olan hem de rahat bir gitar
 
ya da 15 sene once aldigim 2 dimarzio kablo var 3m ve 5m isterseniz satayim
omur boyu garantiliydi hakikaten de bozulmuyor sorun cikmiyor
ama tabii bir lava degil sesi

ep1700r.jpg

ep1600bk.jpg
 
Planetwaves cable olarak geçiyor. Üzerinde akımı kesen düğme var amfi çat çut yapmadan cikarabiliyorsun. Olur da kablo koparsa legimsiz birlestirebiliyorsun.
 
Hepsi hikaye git bi Kirlin al bidaha alma. Çok samimi söylüyorum 3 yıl önce aldığım Kirlin kabloyu kullanıyorum bi kez olsun tık demedi. Hemde etrafı kumaş kaplı (kumaş mı dersiniz iplik mi dersiniz bilemem). Bu sayede dip gürültüsüdür hışırtıdır hiç bir şey yapmıyor.
 
Bu tip başlıkların güncel konularda yer almasında herhangi bir problem olmamakla beraber, spesifik bir konuya odaklanmasından dolayı ileride herhangi bir referans niteliği taşımayacaktır. Konuyu açanlar ya da cevap verenler; aslında kablonun ne gibi elemanlardan teşkil olduğunu, kapasitans, rezistans belki de impedans gibi kavramlardan ya da kalitatif ya da kantitatif sonuçlarını paylaşsalar zaten forum olması gereken işlevini daha da nitelikli şekilde görecektir. Aksi takdirde tüm başlıklar, her gitar/amfi/pedal ve ona bağlı yan ürünlerin olasılıkları üzerinden olması hiç bir sonuca vardırmadığı gibi, bilgi birikimi cinsinden katkı sağlaması beklenemez.
Örnek olarak "SX ST662-->Boss MZ2-->Cort amfi bağladım. Kablolarım da 10 TL' lik" demek kimseye bir fayda sağlamayabilir. En azından daha bilgi verici olması açısından bari 10TL' lik, 20 TL' lik kabloların ses dosyası olarak karşılaştırması bile bir bilgi olur ama bu kesinlikle değil. Bu yorum beni bağlar der sözümü ve sesimi keserim.
 
Geri
Üst