Paradox

G

gothic_layd

Yanılmıyorsam 93-94 yıllarıydı bandrollü yasal bir ep çıkarmışlardı.ve oyıllara göre biranda gündeme oturmuşlardı.. Verdikleri konserlerle dergilerin ve müzik programlarının dikkatini çekmeyi başarmış saglam kökenli bir gruptu.Diger yandan ep'leride o yıllara göre cok iyi satış yakalamıştı ama sadece kaset olması günümüzde bulunmasını imkanzsız kılmış olabilir ya da kapanan bir firmadan nam yapmlarıda etken olabilir..Thrash kökenli bir gruplardı fakat grubun kuruluşundan birkaç yıl sonra derin bir sessizliğe büründüler taki 3,4yıl öncesine kadar verdikleri bir röportajda;sadece biraz aranın iyi gelceklerini düşünmüşler ve bu süreç içerisinde grubun solist ve gitaristi olan serdarın yerine yeni birinin geldigini ve tüm çalışmaların tüm hızlarıyla devam ettikleirnii dile getirerek sevenlerine müjdeyi vermişlerdir..Yeni solist ve gitaristligi görevini üstlenen kişiyi sessizlikten sonra verilen konserde görmemizi saglamışlardır ve dikkat ceken nokta ise grubun kökenine göre biraz genç kalması izleyenleri şaşırtmıştır. Ancak gruba çok iyi bişekilde ayak uydurmuş ve belkide grubun saglıgı için çok daha iyi oldugunu düşündürmüştür.
Yasal ep'den sonra kendileri 2tane album kaydı yapmışlardır ama piyasaya sürmemişlerdir nedeni ise gerek duymadıklarını söyleyip belli başlı kişilere verip sevenlerine ulaşmasını saglamışlardır ki bende birtanesi var gercekten takdiri hakeden bir eser olmuş.. Ama yine uzun zamandan beri bir haber alınamıyor kendilerinden umarım yine sessizliğe bürünmemişlerdir..

Grup üyeleri;
Vokal&Gitar : Özhan
Gitar:Emre
Davul:Umut
 
Son olarak aklıma gelenler :)
sadistic spell,satanic verses ve ehrimen ile anılan bir gruptur bu yüzden belli bi kesime antipatik geliyor diger anıldıkları gruplarla beraber . nedendir bilinmez :) ve bu sayılan gruplarda dahil olmak üzere çok uzun yıllardır tanıdıgım insanlardır kendileri, kanlarına birileri dokunmadıgı sürece kimseye zararları yoktur..
Grup izmir kökenli ankara grubudur gruba sonradan giren solist özhandan itibaren görülen şudur ki;grubun kız hayranı biranda artmıştır :)
Verdikleri demeçler kimine göre antipatik gelsede profösyonel bir grub olduklarını ve hiçbirşey için kendilerinden taviz vermediklerini gösteriyor.
Bundan bir yıl önce adını hatırlamadıgım bir dergide çıkan habere göre altarnative piyasa gruplarına album yaptıgı için ve bekledikleri saygıyı göremedikleri için büyük bir firmanın teklifini reddetmişler böle nereye kadar gider bilinmez ama biran önce yeni albumlerini bekliyoruz yoksa bu sessizlik kendilerini tarihe karıştırabilirler.. Favori şarkım 'private evil'..Yeni çalışmlarında başarılar diliyorum

cadde tayfasından dila..
 
Yakında anıldıkları kardeş gruplarıyla beraber bir konser(festival) ayarlıyorum .. Ankara ortamının eski krallarının sahne aldıgı bir festival olcak bu.. Grup üyelerinden özhanla yarım kalan bir röportajım var onuda tamamlayınca gerekli adresi iletirim ordan yeni bilgilere ulaşabilirsiniz..

Paradox , SS, SVerses , Ehrimen bizim gruplarımızdır , yılların yapı taşlarıdır ve biz metal tayfası herzaman arkalarındayız kimse sahipsiz sanmasın.. --->Sözlerim yeni yetme rock gruplarını dinleyip bu kökleri kendi yaşları kadar saglam olan gruplarımıza laf edenleredir!
 
çok güzel bir festival olur bence özledik baya o grupları bir arada görmekse inanılmaz bir gün yaşatır. Grupların beraber anılmasının nedeni arkadas oldukları içindir. Paradox özhan , sadistic tolgahan , satanic ulaş ve karateke agresif veya satanist (gerçi kim neresinden uyduruyorsa bilinmez) oldukları için değildir. Artı kişilerin özel yaşamları kimseyi ilgilendirmediği kanatindeyim. Grup elemanları ile tanışarak bunları anlıyabilirsiniz gayet hoş sohbet insanlardır eskiden çoğunu keyif barda bulabilirdiniz şimdi oralardamıdırlar bilmiyorum ama gidin şansınızı deneyin derim sevenlerine ;)
 
ahhh ahhh çok tuhaf hissettim kendimi başlığı görünce =( =(
grubun sadece iki şarkısının video kayıtlarini dinlemişliğim vardır ama grup üyelerinden umut abi ve ÖZHAN'ı çok yakından tanırdım hayri plakta çalıştıklari için..
hayri plakin metal tshirtleri sattıgı yan mağzasında dururlardi şimdi bambaşka biri duruyor ve artık gitmiyorum gitmiycem gitmemde =:) :!:
nereye gittiler nezaman kayboldular hiçbir iz yok arkalarinda ama çok güzel günlerim geçmişti o ufacık dükkanda onlarin o sıcak tatli hoş sohbetleriyle.. ilk tanıştıgım yıllarda daha lise öğrencisiydim hergün özhanı görmek için mağzalarına ugrar muhabet uzasın diye ihtiyacım olmayan şeyleri satın alırdım sırılsıklam aşıktım özhana o bilmesede=))) hergün okulda arkadaslarım benden özhanı duymaktan merak edip gidip tanışırlardı busefer onlar sürekli giderdi özhan için =))) zengin olmuştur belkide özhan kızlar sayesinde o işten =)) yukardaki arkadaşın bahsettiği özhanın sayesinde çok kız hayranları olması dogal çok taş çok tatlı bir çocuktu , alışverişe gelen çoğu kızı özhana sırnaşırken görürdü gelen giden =))) bu yazdiklarimi ne umut abi bilirdi nede özhan farkettirirsem birdaha eskisi gibi ilgilenmezler diye belli etmemeye çalışırdım ama şimdi onlara ulaşamadıgım için belki burdan görürler ve ulaşma fırsatım olur diye içimdekileri yazmak istedim..

sizleri çohk özledik , çohk özledimmmmmm=( =( =( =(
 
Geri
Üst