Amfi Almak Yerine

tercih meselesi; tane tane mis gibi gitarının tellerinden, senin parmaklarının en ince dokunuşlarından, arada hiçbir yapay efekt olmadan amfiden alabileceğin sana özel ve senin tonun yerine, taklit, digital ve yapay tonlardan hoşlanıyorsan çok memnun kalırsın :)
 
Bu fiyata ikinci el modellemeli bir ampli cok daha basarili olur. Bu aletler en dusuk sinif cihazlar ve ses kalitesi de o sinifta olacaktir.
 
Amaç ? Elinde kabin falan mı var ? Yoksa çok daha pahalı ve kalitesiz bir yol seçmiş olursun yinede böyle direk tak çal işi bişey arıyorsan nette ehx magnum 22 yada 44 diye arat bu cihazlardan kat kat başarılıdır
 
ben yazları marmariste otellerde çalışıyorum ve hergün başka mekanlarda çalışıyorum 4 yıldır heryere amfi taşıyordum. geçen sene daha küçük olduğu için mooer pedalları kullanmaya başlamıştım . bu yaz itibariyle mooer in micro di di box ını aldım üzerinde kabin modellemesi de var ve artık amfi taşımıyorum. ton kaybım çok çok az ve çok memnunum tabi ki herkesin aklında kulağında başka bir sound var ama tanıdığım çok tecrübeli birkaç gitarist arkadaşım da bu sisteme geçti hepsi çok memnun denemenizde fayda var. amfi götürme imkanı varsa tabi ki yerini tam olarak hiçbirşey tutamaz. :)
 
Geri
Üst