Takas Teklifine Yardımcı Olurmusunuz

2 takas teklifi daha aldim tekrar yardiminizi bekliyorum. Cunku onumuzdeki haftaya kadar gitarim satilmazsa 57/66 hayalimden vazgecip; takasla simdi aciklayacagim 2 gitardan birine yonelecegim.
1- Schecter Hellraiser FR Special
Linki koyacagim umarim sikinti cikmaz, link koymak yasaksa hemen kalidiririm. https://sahibinden.com/306852170
Takas + 300 istiyor. 2 strap hediye edicekmis. 2 saddle eskidigi icin japon jackson ve ibanez koprulerinden degistirilmis. Sorun cikarmadigini soyluyor, bunun disinda hicbir problemi yokmus. Soyle ki Fr li gitar istemiyordum fakat emsallerine gore cok ucuz geldi gitar. Fatura ve garantisi de durdugu icin dorelerde omur boyu bakim-ayar handikapi var, ayarlari kendim yapamadigim icin bu buyuk bir avantaj.
2- Esp Ltd Mh 400NT https://sahibinden.com/276734515
2006 kore yapimiymis. Takas+100 istiyor. Esp kilif verecekmis. Gitar fr siz fakat 11-15 perdeler arasi fret asinmasi mevcutmus, hicbirseye etki etmedigini soyluyor. Biryere sordugunda 200-300 tl onarim fiyati vermisler. Onun disinda govdenin saginda kucuk bir ezigi varmis, hicbirseye etki etmiyormus. Bu gitarin fatura garantisi yok, oyuzden uzun vadede digerine gore daha avantajsiz. Alta headstockun arkasinin fotosunu ekleyecegim cunku bunun da orjinalliginden suphem var. Linkleri daha cok yardimci olacaklar fotolari gorebilmesi icin koydum, simdiden tesekkurler.
 

Dosyalar

  • IMG-20160709-WA0002.jpg
    IMG-20160709-WA0002.jpg
    96.7 KB · Gösterim: 203
Sebepleri de merak ediyorum, zaten değerli firkirleriniz için açmıştım başlığı. Rica etsem böyle düşünmenizin sebebini öğrenebilir miyim?
 
hellraiser'in 7 tellisini kullanıyorum. Ben böyle güzel bir gitar görmedim. çok rahat aşırı rahat. biraz ağı r maundan dolayı pek sıkıntı olmuyor. gülağacı/abanoz meselesi tamamen zevk meselesi ancak çok yumuşak ve kaygan bir gülağacı kullanılmış gitarda. pürüzsüz ve kalitesini hissettiriyor. işçiliği çok iyi ucuz aksamlar kullanmamışlar. tam bir fiyat/performans ürünü. Yani bu kadar ucuzunu bulmuşsan kaçırma bence. deneme şansın varsa kesinlikle denemelesin yine de. kore gitarların şahıdır hellraiser. schecterinde amiral gemisidir.

LTD de fret aşınması varsa direk vazgeç. ilerde uğraşmazsan canını çok sıkabilecek bir hadise olur. ayrıca vuruğu varsa estetik olarak ta kötü görünür. bunlar fender değilki relic ayağı olsun.
 
Geri
Üst