Esp Schecter Epiphone

Bu üçünden hangisi?


  • Toplam oy veren
    61
Düşük watt hikayesini unut. Ben 1 watt amfi kullandım, yok o bile gürültülü idi. Yüksek watt da olsa, amfinin preamp gaini iyi, ekolayzer ile master volume potu hassas olacak. Ki kısık seste verim alabilesin.
dsl5c bu konuda çok iyi merak eden varsa. 5 watt ve 1 watt modları var,ben 5 watt ta volume 1 de çalıyorum,7 -8 de de çaldığımda ton hala aynı,çok iyi.1 watt ta volume ü 10 a getirsem bile 5 watt ın 1 deki volume ü gibi olmuyor nedense.
 
Uzerinde Gibson Burstbucker Pro manyetik olan Gibson bulursaniz metal tonu icin tatmin eder diye dusunuyorum. Higainde saldirgan ve kircilli, cleande de bi o kadar tatli. Valla cok memnunum. 78 Fujigen Epiphone'umde takili suan.

Dusuk seste organik higain icinde ENGL Screamer 50+Alen G. Wattkiller 100. 6 seviyede master volume kisiga yakinken drive kanalinin sesini saat 12 yonune kadar açabiliyorum ev ortaminda. Ve cok guzel bi higain tonu veriyor.

Bu arada sert tonun sirri sadece gitar veya sadece amfi degil bence. Ikisinin uyumu onemli. Ben LP ve ENGL'le guzel bi uyum yakaladim. O sebeple gitar seçerken almayi dusundugunuz amfiye gore bi secim yapin bence. Cunku ENGL bana bi strat bide HH tele sattirdi ki o tele ilk gitarimdi benim.

Iyi arayislar. Bu arada ankette LTD'ye oy verdim.
 
Peki ikinci el gitar bakabileceğim yerler var mi mağaza vs.de olur. Reklama giriyosa özelden de yazabilirsiniz. Ben birkaç yere baktım ama daha fazla bakabilecek yer var mi merak ediyorum da :)
 
Geri
Üst