Zoom G3x Patch Için Yardım

Z

ZanGi___

Arkadaşlar merhaba Zoom G3X prosesörüm var, uzun zamandır internette patch arıyorum guitarpatches.com haricinde başka bir site bulamadım. Bu sitede de aradığım bir çok şeyi bulamıyorum. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Mesela yazdığım sitede X bir şarkıda kullanılan pedal ve amfi modellemesi neyse insanlar kendi yaptıkları modellemeleri doğru olduğunu düşünerek dosya halinde paylaşıyorlar, indirdiğim bazı patchlerde X şarkıdaki aynı tonu veya çok yakın bir ton duyabiliyorum ama bazılarının hiç alakası olmuyor ve bazı şarkıları ise hiç bulamıyorum çünkü kimse paylaşmamış oluyor. Sizin bildiğiniz başka bir site varmıdır ?
Bu arada, kendim malesef yapamıyorum pedal seçimleri, ayarları vs konusunda fazla bilgi sahibi değilim çünkü.
 
Ben kendim yazarım ve başka patchler genelde adamın dinlediği hoparlör veya ortama göre değişir.Bu yüzden en iyisi kendi aletlerinize göre ayarlamanız varsa örnek şarkılar bakayım neler yapabilirim.
Birde zoomu nereye bağlıyorsunuz.
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Logitech 2+1 ses sitemine bağlıyorum. Mesela o sitede Master Of Puppets'ın patchini indirdim hiç hoşuma gitmedi. Manowar'ın kullandığı modellemeler hiç yok.
 
2+1 yerine daha düz ses veren kaliteli bir sistem edinmenizi tavsiye ederim.Şöyle örnek bir patch yaptım üzerindeki eq ayarlarıyla güzel ton elde edene kadar oynayın.Bu arada ordaki tonlar mixli ve üstüste 2 gitar falan bindirerek hazırlanmış tonlar sadece zoomdan 2.1 sistemde çok performans beklemeyin.
 

Dosyalar

  • metallica .rar
    475 byte · Gösterim: 156
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Tamamdır teşekkür ederim patch için. Fakat önerebileceğiniz bir site yok mu ? Sürekli sizden istemeyeceğim herhalde patchleri :))
 
Geri
Üst