Duvar Gitar Sehpası

Yapışanı (Türkiye'de) yoktur muhtemelen ama yapıştırmanın bir yolu vardır muhakkak. Ancak gitarı taşıyacak şekilde yapıştıracağınız askıyı,oradan sökmeniz de zor görünüyor. Sökerken epey bir boya ve sıva sökebilirsiniz. Ev sizin değilse delmek daha mantıklı.
 
Sanıyorum birisinin;
"3m command bantlarını kullanarak duvara yapıştırabilirsin, bir paket büyük boy 7kg civarı taşıyor"
demesini bekliyorsun ama bunlara güvenip gitarı düşürmektense duvarı yıkıp, yatay olarak tekrar örmeyi yeğlerim :)

Ev kiraysa stand.
 
Bunların yapıştırmalı versiyonları varmış herhalde. Gerçi ağırlık taşır mı güvenemem de...

Ben sana şöyle söyliyim, yapıştırmalı olandan bulsan bile, hatta yapıştırması 100 kg bile taşısa, boya veya sıva ince bir katman olarak kopar, gitarın yine yere düşer :( Hiç girme o işe... Duvarı delmene engel bir neden var ise de, ayaklı sehpa alman daha mantıklı olur...
 
Bunların yapıştırmalı versiyonları varmış herhalde. Gerçi ağırlık taşır mı güvenemem de...
Hangi gitarı öyle bir yapıştırmaya emanet edeceksiniz yahu? Hiç mi gitarınızı sevmiyorsunuz? Ayrıca o ağırlık taşıma olayı benim bildiğim kapı,dolap,pencere vs gibi şeyler için geçerli. Yapıştırıcı taşır hadi de duvarın boyası sıvası nasıl taşıyacak?

Düzgün bir dubelle vidalayıp yapmanı tavsiye ederim eğer gitarını seviyorsan.
 
Ben duvara değil de tavana taktığım 3 tane askı var. Tanesine 2 vida yettiği halde güvenemedim, 3 vida taktırdım. Ve gayette sağlam. Hatta tutunup sallanabilirsin :D Tahminimce vida yapışkandan daha sağlam olur ve çıkarması kolay olur. Çünkü yapışkanı çıkarırken boya sökülebilir.
 
Geri
Üst