Kafa Ve Kabin Arası Kablo Kalitesi

Merhabalar , şu ana kadar kafa ve kabin arasında hep ucuz 10 20 tl lik jack kablolarından kullandım . Acaba forumda önerilen Planet Waves gürültüsüz kablolardan kafa ve kabin arası için alsam çok fark eder mi? ( Gitar ve amfi arası Planet Waves var )
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Enstrüman kabloları ampli-kabin arası bağlantıda asla, kat'a, zinhar kullanılmamalıdır! Kullananlar da polise ihbar edilmelidir.

Bu iş için hususi kablolar var. Kalın, en fazla 1-1.5m uzunluğunda ve ekransız olur. Onlardan edinin.
çok teşekkürler , kafa kabin olayında yeniyim. Bu arada ben hiç göremedim, markasıyla tam adını verseniz de ben internette arasam olur mu?
 
Bu iş için hususi kablolar var. Kalın, en fazla 1-1.5m uzunluğunda ve ekransız olur. Onlardan edinin.

XLR Mikrofon kabloları 24 - 22 AWG , enstrüman kabloları (bildiğimiz gitar jakları) 20 - 26 AWG arası oluyor. Speaker kabloları ise AWG 16 - 12 arası TS uçlu ve @programci_84 'nın dediği gibi ekransız oluyor. Aşağıdan göreceğiniz üzere aralarında bayağı bir fark var...

American wire gauge - Wikipedia, the free encyclopedia

Aşağıdaki mydukkan sayfasındaki kablolardan bakabilirsiniz. İki ucu da çivi jak olanlardan alın, ona dikkat edin. Pig hog kablolar gayet kaliteli. Do-Re 'nin internet sayfasında stokta görünmemesine rağmen Kadıköy mağazasında her tür kabloyu bulmuştum ben. Telefonla sorun derim.

mydukkan.com :: Mikser & Hoparlör Kabloları
 
Lambalı kafayı sakın gitar jaku ile kabine bağlamayın, cihazı yakabilirsiniz. Kafa-kabin kabloları gitar jakları gibi görünebikir ancak içinde bir çift çok kalın bakır tel bulunur. Sağlıklı iletimi bu şekilde yaparlar. Gitar jakkarı içşndeki kablolar ise incedir.
 
Geri
Üst