Vst Önerileri - Mac Os-x Uyumlu

Merhabalar,

Logic Pro X ve Garageband ile kullanabileceğim, Mac uyumlu VST'ler arıyorum. Ücretli/ücretsiz olması farketmiyor.

Hali hazırda kullandığım diğer yazılımlar;

Amplitube 4
Mainstage 3
Bias

Teşekkürler.
 
Metal işleri için mercuriall u530, ignite amps emissary, nick crow lab 7170 lead, peavey revalver 4 gibi pluginleri kullanıyorum. Daha blues kafasında scuffham s-gear'ı tek geçerim. Farklı pluginlerde çok dijitale kaçan tonlar hissedersem voxengo tube amp ekliyorum ayarı doğru yapıldığında baya fark yaratıyor...

edit : logic pro x
 
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Eyvallah beyler,

@DaggerStroke; öncelikle Nick Crow'la baş edemedim nedense. Çok tiz geldi bana ve dizginleyemedim. Amplitube 4 üzerine çıkan bir ton veremedi bana.
Diğer yazdıklarına da bakacağım yarın. :)

@FirstAvenger Bias'ı kullanıyorum zaten, ilk mesajda da belirttim.
 
softamp_3od_front.png


:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Şaka değil. Gayet severek kullanıyordum bir dönem.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 
Google'dan bulduk. Bu Vst'ye bir bak derim, Amplitube'le bunun gibi ritim gitar sesi alamıyordum açıkçası. Birebir aynı bu arada o ayarlar. Clean'de ses yükseliyo Hi-gain'de azalıyor falan :D Tavsiye ederim yani.
 
Biraz hort olacak ancak merak ettiğim bir şey var. 27 imac kullanıcısıyım. Vst ile gitar çalabilmek için ses kartı almayı planlıyordum fakat mac cihazların içerisindeki ses kartı gecikme yaratmayacak, sıkıntı çıkarmayacak kadar iyi diye bir şey okudum. Bu doğru mu? Programlardan hiç anlamadığım için hemen deneyemiyorum.
 
Merhaba arkadaşlar, konu biraz eski ancak burada Logic için plugin önerileri adına VST sorulmuş ancak bilgi kirliliği olmasın diye düzeltme ihtiyacı duydum. Logic VST kullanmıyor, AU (Audio Unit) dosyalarını kullanıyor :)
 
Geri
Üst