Gibson Vs Fender

PRS Swamp Ash
Yamaha Pacifica 611
Vigier EXcalibur
PRS Custom 24
Jackson Adrian Smith
Schecter Solo 6 Custom e/a
Suhr Reb Beach (Suhr Manyetikli olan)
Musicman Axis
Fender Dave Murray
PRS MCarty
Ibanez JS
 
sen gibi, her işin içinden çıkamadığımda bi gitar daha aldım. ev gitar doldu. senin sorunun cevabı da buna benzer.
Aynen kardeşim, bende de öyle...
Ben de bilinçsizce bir sürü gitar almıştım... Sata sata 15 tane kaldı...
İyi bir müzisyen arkadaşımızdan rica ediyorum, sözleri şöyle olan bir şarkı yapabilir mi : "Biiir önce bilinç ; ikiii sonra ampli ; üüüüç en son gitar..." ? :ROFLMAO:
 
Merhabalar değerli forum üyeleri,
Ben yakın bir zamanda Almanya'ya gideceğim inşallah (OHAL kalkınca). Almanya'daki enstrüman mağazaları (thomann ve musicstore) 2015 model Gibsonlarda çok güzel indirim yapmışlar. Benim Gibson'lara hep bir sevgim olmuştur hatta şuanki gitarım da bir Les Paul kopyası. %60 single-coil, %30 humbucker, %10 Aktif Manyetik adamıyım ben yani metal de çalıyorum blues da. Bu kampanyadan önce Fender Limited Edition American Telecaster almayı düşünüyordum lakin bu Gibson kampanyası hayli aklımı karıştırdı. Sizin de bildiğiniz üzere çok pahalı gitarlar bunlar ve almadan önce çok iyi bir araştırma yapılması lazım. Kampanyaya göre;
- Gibson Les Paul Standard 2015: 1600€
- Gibson Les Paul Deluxe 2015: 1222€
- Fender Limited American Telecaster.: 1500€
- Fender American Standard Stratocaster: 1500€

Gibsonlarda coil split denen özellik mevcut sizce humbucker'ı single'a çevirmek gerçek bir single gibi tonlar verebilir mi? Teşekkürler.
hocam şu oranlara harcadığın mesai ve hesap kitabı gitar çalmaya harcasaydın şu an signature gitarın olurdu. Açık açık söylesene almanyadan ucuza alıp burda pahalıya okutacağını bu aletleri.
 
Geri
Üst