Marshall Mini Amp Hakkında

Bu alet ben yeni başlayan olarak 2-3 ay idare edebilir mi?

  • Evet.

    Oylar: 12 63.2%
  • Hayır.

    Oylar: 7 36.8%

  • Toplam oy veren
    19
Arkadaşlar merhaba ben şehir dışına çıkan birisi olduğum için mini amfi bakıyordum ve pille veya 9v adaptörle çalışan bu amfiyi gördüm.Videolarına baktım gayet idare eder gibi me geliyor?Burda fiyatıda uygun.Sizce nasıl alınabilir mi?

LİNK------->Marshall Ms-2 Mikro Amfi - Siyah - n11.com

ImageThumbnail2.aspx
ImageThumbnail2.aspx
ImageThumbnail2.aspx
ImageThumbnail2.aspx
 
Hocam tamamen amfiden ne beklediğine bağlı. Tatmin etmeyecek ama idare edecektir. Çalışma amaçlı düşünüyorsanız vox un kulaklık amfilerini öneririm. Tarzınıza uygun modelleri mevcut.
 
2-3 ay cok uzun bir sure, egitim gormeyip evde kendiniz tablar uzerinden hobi amacli caliyorsaniz nota ve amfi gerekmeyen egzersiz calismalari yapmayacaginiz icin amfiyle cokca muhattap olacaksiniz. 1 ayda hergun ortalama 1 saat calsaniz ton tatmin etmeyecektir diye dusunuyorum.
 
Blackstar Fly3 var bende ve amacın sadece taşınabilir bir amfi ile idare etmekse iyi seçim. Ama yanında laptop taşıyorsan kesinlikle bir ses kartı al derim. Ezmix, guitar rig falan gibi yazılımlar ile rahatlıkla kullanırsın. Yıllarca işine yarayacak bir şey almış olursun.
 
Arkadaşlar cevap için teşekkür ederim.Maalesef laptopum yok ve paramda yok :(
3-4 ay idare edeceğim ve çalışma amfisi gibi olacak yeni başladığım için.Farklı tonlar falan beklemiyorum zaten internnetteki videolardan baktım iyi gibi geldi tabi tam bilemiyorum.Bide 9v adaptörle çalışabilir mi bu alet?Verdiğim siteden alsam nasıl olur?Güvenilir mi acaba?Aklımda deli sorular :D
 
İstiyorsan elimde var ikinci el olarak adaptörle birlikte verebilirim ama dediğim gibi vox kulaklık amfisi daha mantıklı. Mini amfi ile ilgili düşünürsen mesajla ulaşabilirsin.
 
Geri
Üst