Schizomania

cyberknight demiş ki:
Yorulmuş kardeşler galiba foruma falan da yazmamışlar euhehueuhe...Çayyolu Festivali SuXXX!!! :)= Çocuklar kadar mükemmel yaratıklar tanımıyorum...Hayatımın en ilginç günüydü euhehue...Işılsu,Duygu ve yaa diğerinin adını unuttum :(=


yaa güzel be göktuğ çok saol. tek .okluk güneşin altı ve gündüz olmasıydı. :p

bu arada düşündümde doğum günü partilerinde de çıkalım biz euheuheue eğlenceli oluyo.. :)


Hikmet'im güzeldi aslında ses konusunda biraz sıkıntı wardı ama idare ederdi. Birde mikserin başındaki adamı "bass' kısıp tizi biraz aç" dedik adam sahneye fırladı. Sona birde akşam Türk Sanat Musıkisi wardı. kaçırdın abi :) izlemeliydizniz. Sahnede 20 kişi birden bi gitarın sesini çıkaramadılar...

Ama bu akşam TUSHE warmış ona gidemicem o kötü yaaaa. Yorgunluktan ölüyom. Birde Macrow isimli bir grup wardı. İyi ve sert trash çaldılar. Günü onlar kurtardı. Bütün gün içinde onlar 1 biz ikiydik. diğerlerini sölemiiiiym yane...


Bu arada CEM. Abi bi ara geldin. sona kayboldun ne oldu abi seni aradım. Güneşe dayanamadı galiba olsun geldi yaaa neyse
 
**arkadaşlar tebrikler ..annadığım kadarıyla başarılı bi konser çıkartmışsınız..insannah benim boss gene ağaç kestirmemiştir..grşürüz yakın bi zamanda :)
 
Schizomania taparim direk ;) Ahmet hayraniniz abi :) Çayyolu'na gelecektim izlemeye ama malum zehirlenmeden dolayı tüm hafta sonu sabahları hastanede serum yiyerek gecti ;) BarFest e artık kısmet inşallah gitmezsek rockist e ;)
 
geçmiş olsun dilerim. Ne demek gelmesenizde söylemeniz yeter. Barfest e bekleriz herkesi. Bu arada konsere dinlemeye gelen herkese çok teşekkürler. Gerçekten konserde olan küçük çocuklarda bizi çok eğlendirdiler. Onlardan çok baba dinleyici çıkıyormuş.

Konserin ses sistemi çok kötüydü sadece bizim grupta değil bütün gruplarda yaşandı aynı sorun. Sağolsun mikserdeki adam hiç mikser kullanmamış ve rock konserine çıkmamış. Ayrıca adama sahnedeyken tizi kısıp biraz bası açarmısın dedim adam sahneye çıktı dövüyordu beni. Allah bizi böyle öküzlerden korusun. Ya şu ses sisteminden anlayan adamlarla ne zaman çıkacağız anlamadım.

Bu arada bu adamlar yüzünden tek tonla çalmak zorunda kaldım ama çok eğlendik biz çalarken özellikle Smoke on the Water da. Sahneye atalayıp kafa sallayan fanlarımıza da ayrıca teşekkür.
 
Teddy...evet ilk 3 parçayı dinledik...Daha sonra hiç tahmin edemiyceğin alakasız bir sebep yüzünden gitmek zorunda kaldık...Bunun için binlerce özür...
Bi dahaki konsere full-time inşallah:)
 
Walla bizde seni bi gördük sonra kaybolunca acaba sıkıldı da mı gitti diye çok üzüldük. Lütfen öyle olmadığını söyle..

Walla o ses sistemi ve adamlarla elimizden geleni yaptık ama esas konserin sonuna yetişmeliydiniz.

Çok sağolun. Barfest e bekliyoruz 21 inde..
 
Sağolun desteğiniz için. Bizim sahne süremiz epey bir kısaydı onun için fazla parça çalamadık. Neyse biz cumartesi günü güneşten olan yanıklara Schizomania yanığı diyoruz.

Hatta yeni bir slogan daha çıktı bize: Schizomania esmerleştirir!!!
 
walla bence de.. Başka zaman böyle sahne şovu bulamazsınız.

Göktuğ bu arada konser fotoları çıktı yarın upload etcem nete.
 
ya düzgünce dinleyemedik ki, ben sahsen 3 şarkı dinleyebildim o da sevgili küçük arkadaslarla karışım oldu :D harbiden sırf sizin için gelmiştim en az sizi dinleyebildik.yani olaydan kastım bu.daha uzun sürseydi daha çk eğlenirdik ;)
 
bende gelicektim lakin o etekli hatunu bulamadim be kanka o yuzden iyi hissedmiyorum...bide o gun kep giymek icin prova alicaz..nasi boyle guzel durdumu..atarken hata olmasin..tutarken dusurmeyelim kepkleri falam..gelmeyi cok istiyorum beee 8)
 
Geri
Üst