Ur22 Vs 2i4

Arkadaşlar amfimi satıp ses kartı alacağım. Hem pratik hem kayıt işini ses kartı ve kulaklıkla sürdürmeyi planlıyorum. İleride de duruma göre monitör alacağım.

2i2 kartta ufak problemler olduğunu okudum bu forumda. O yüzden kafa ur22'ye gitmişti fakat 2i4 ses kartı da ur22 fiyatına yakın. Acaba aynı sorunları 2i4'de de yaşar mıyım?

Sorun olarak okuduğum şeyse kart garip sesler çıkartıyormuş. Okuduklarım:

2i2'nun da gitar kayitlarinda sorunlu bir alet oldugu biliniyor, reddit'e girin bu konuda cok fazla yazi var. Ayrica scarlett driver konusunda cok basarisiz bir sirket.

scarlet aynen driver sorunlu alet , caz cuz sesler çıkarması muhtemel bide pc yi açıp kapatırken pat put gibi hoparlörden sesler duyabilirsin, fiyatına göre ur 22 iyi alet, pat put sorunu yok driverları iyi alırsan pişman olmazsın, bende kullanıyorum daha üst seri spl crimson tarzı ses kartı almazsamda kullanmaya devam ederim.

2i2 yi iki kere aldım ve sattım ur 22 ye geçtim pat put seslerden kurtuldum soru 2 kart arasında sorulmuş, yoksa bi dünya marka var .2 kart arasında tercihim steinberg olur hep.
 
Mk2 diye yeni nesillerini yapmislar scarlettlarin. Ama ne yenilik var bilemedim. Roland quadcapture hala en iyi secenek gibi ama arada baya fiyat farkida var.
 
Yeni jenerasyon 2i2'lerde clipping sorununu çözdüklerini söylüyorlar. İlk serilere göre daha kaliteli preamplar kullanılmış.

Bu arada ikinci jenerasyon 2i serilerinin hepsinde aynı preamp var, 2i4'ün artısı pad tuşu (10 dB) ve MIDI sanırım.

Bu aralar Steinberg UR22 veya Focusrite Scarlett 2i2 2nd gen arasında gidip geliyorum, 500-600 lira civarına daha iyi bir şey bulamazsam tabi.
 
Geri
Üst