Ucuz Satıcı Nerede?

Arkadaşlar eskiler bilir. Ucuz satici yada kbicer isimli biri vardi ve cok üst düzey gitarlari uygun fiyatlarla satiyordu. Sonra bu arkadaş gözden kayboldu. Kendisi halen gitar getirip satiyor mu? Bilgisi olan paylasabilir mi?
 
vk261hAf.jpg

Şöyle takip yorumumu bırakayım usulca.
 
Sifir gitarlari america fiyatinin 3te 2sine satiyordu. Kullanilmis gitarlari cok daha ucuza satiyordu. Custom shop gibsonlar, fenderler, yilan derisi SL1 ler.. Gitar lobisi ( gitar magazasi calisanlari, yandaşları ve kraldan çok kralcilar) bu arkadasa savas acti. O zamanlar zaten forumlarda yazan bir cok kişiden sogudum. Gercekten iletisim numarasini bilen duyan birileri varsa özelden paylasirsa sevinirim. Piyasa kaliteli gitarlara aç. Aylardir param cebimde istedigim ayarda gitar bulamiyorum.
 
O olurdu bu olurduyu birakalim arkadaslar. O zamankiler hatirlar. Ucuz satici fiyat verdiginde fiyat o kadar uygundu ki herkes 'bu fiyat nasil olur! Sahte mi yoksa' şüphesine kapiliyordu. Gitarlar orjinaldi. Adami forumlardan engellediler. Bircok kisi tartismaya girdi. Yok etik yok vergi vs. Ne biliyorsunuz belki adam bavul ticareti yapiyordu. Simdi do re muzige mahkumuz. Deveye diken misali..
 
O açıdan bakmak yerine Türkiyede bulunmayan gitarları getirdiğini düşünürsek çok faydalı bir abimiz ve her türlü ekipmanı buranın fiyatının 4 te birine satacağı için yine de baya ucuz şey satıyormuş diyebiliriz

Haklısın o konuda ama işte kurlar yükselip insanların alım gücü azalında sürümden kazanmak zorlaşır o yüzden ticaret hacmi daralır maalesef.
 
Geri
Üst