Zvex Ürünleri

Zvex ürünlerini forumda arattırdım fakat topu topu 3 başlık çıktı onlardada fazla bir bilgi yok.Zvex firmasının ekipmanları hakkında genel bilgi sahibi olmak isteyenler için bu başlık yararlı olabilir düşüncesindeyim.
Konu hakkında bilgiye sahip olan arkadaşları bekliyoruz.
 
zvex firmasi gerçekten güzel ürünler yapıyor, ama yani butik pedal statütüsünde yaptıkları ürünler, hepsi el yapımı, boyaması da el emeği, ki herbirinin çok güzel dizaynları var, hepsi true bypass, fiyatları da 300-350 $ arasında genelde.

fuzz factory diye bir modeli var, muse'un asıl elemanı matthew bellamy bu fuzz factory'yi kendi özel yapım telecaster kopyasının içine yerleştirmiş, ayarlarıyla direk gitarin ustunden oynayabiliyor (2001 civari bir "guittarist" dergisinde okumuştum) ciuuv ciuuv gibi ilginç feedbackvari sesler çıkartabiliyorsunuz bu aletle.

bir de fuzz probe, wah probe gibi modelleri var, bunlar da çok ilginç. theremin mantığıyla çalışıyor, yani manyetik bir alan üstünde elinizi kolunuzu koyarak belli ayarları değiştiriyorsunuz. yani wahta ayağınızı dokundurtmadan ama yaklaştırarak wah efectini veriyorsunuz, fuzz'da ise ayağınız yaklaştırarak o dediğim feedbackvari sesleri çıkartıyorsunuz.

sonra seek wah, seek tremolo gibi pedalları var, bunlardan seek wah'ı da türk bir gitarist kullanıyordu yanılmıyorsam.

ayrica nano amp diye 1 watt lik tüplü bir amfileri var, ama 4x12 kabine bağlanmış çıkan sesine hayran kaldim açıkçası.

www.zvex.com 'dan bir sürü video izleyebilirsiniz pedallariyla ilgili.

güzel aletler de para lazım.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Zvex in Box Of Rock Modelinden alacağım yaza ampliyle...

Seek Wah ı da ogün sanlısoy kullanıyor diye duymuştum(daha doğrusu forumda yazıyor)
 
Geri
Üst