Cort M600 Vs Cort Cr250

Herkese merhaba 700 TL bütçem var 2. el düşünüyorum.2 gitar arasında seçim yapmam gerekirse sizce hangisini almalıyım.Tarz olarak her yola gidebilen ama daha çok high gain tonlarında başarılı (gary moore the lonera yakın) bir gitar arıyorum.Bu bütçeyle tabiki çok iyi bir gitar alamayacağımın farkındayım lakin alabileceğimin en iyisini almayı istemem en doğal hakkım :) Başka önerilere de açığım tabi teşekkürler / Amfi olarak da VOX VT20+ alacağım.
 
Bu ikisi arasından cort m600. 700e bulsaydım kaçırmazdım ben. Önce denerdim tabii. Övmeyeni dövüyolar m600ü hiç kötü bir yorum duymadım :)

İlla ki les paul istiyorsan epihone les paul studiolara da bak derim. Sıfırı 900 lira. İkinci eli de 700 civarında geziyor. Tuzlada vardı bi tane 670e indirmiştim. Bir tane de amasyada vardı ama satıldı sanırım o worn cherry. Hard case ile birlikte 700e veriyodu. Ben alacaktım 700e ama başka yerde deneyince çok hoşuma gitmedi sapı fazla kalın geldi. Rahatlık ağır bastı strat aldım ben de.
 
Studio olani epi standartın tipinin değişik hali sadece (standart olanı 1200 lira). İkisinin de manyetik ve ağac özellikleri aynı. Epihoneun sitesinden baktım şimdi.

Cort cr250den iyidir. M600le karşılaştırma yapamıyorum ikisi de güzel gitarlar. Tercih meselesi ikisini de deneyip karar vermen en hayırlısı olacaktır.

Epihoneda lp100 modeline ve onun aşağısına düşme yeter. Studio ve üstü modelleri alırsan pişman olmazsın hiçbir şekilde.
 
Geri
Üst