Ashton Ga100h

Herkese merhaba forumda yeniyim bi yanlışım varsa kusuruma bakmayın hatta ilk forum deneyimim diyebilirim. Bu hafta ekipmanımı değiştiriyorum analog setup ımı satıp prosesör alıcam amfi ses kartı cart curt . Kafa kabine geçicem blackstarın ht1x12 kabini ile ashton ga100h kafa amfisini almayı planlıyorum bu iki cihaz birbiriyle uyumlumudur yüksek ses alabilirmiyim ses sorunum yok arkadaşlarla stüdyomuz var tek merak ettiğim ashton ga100h ile blackstarın 1x12 kabini uygunmudur şimdiden teşekkürler
 
Öncelikle hoşgeldin.
Neden Ashton diye sormak istedim. Yaklaşık 1100 TL gibi bir sıfır fiyatı var. Onun yerine Marshall mg100 kafa amfisi bulabilirsiniz biraz 200-300 TL daha üstüne koyup. En azından Marshall. Ben bu durumda tercihimi Marshall veya muadillerinden kullanırdım. Ashton alıp da riske girmezdim. Marshall MG100HCFX MG4 100W Kafa Amfi - Müzik Enstrumanı
Veya ikinci el temiz Blackstar HT5R vs. bakardım. Sıfırları 1500-1750 TL bandında, ancak ikinci el temiz 900-1000 TL'e rahat bulunabilir bir amfi.
Emin ol, bu forumda onbinlerce üye var. Ama bahsettiğiniz amfiyi kullanan sayısının bir elin parmaklarını geçeceğini sanmıyorum. Hatta hiç kullanan bulamayabilirsiniz bile. Çünkü 1000 TL'e alınabilecek güzel amfiler var.

Son olarak da, ilk forum deneyiminiz olmasından dolayı, Türkçe yazım kurallarına dikkat ederseniz istediğiniz şeyi daha rahat ve iyi anlatırsınız.
 
o fiyata ht5r bulabilirsiniz.. Yüksek ses konusuna gelirsek, stüdyo, ev ve ufak çaplı konserlerde işinizi görecek sese ulaşırsınız.

ht5r+1x12 kabin ile..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Amfi için bütçem 1000 tl civarı alıcağım ekipmanlarıda ikinci el bakıyorum. Ashton ga100h bakmamın sebebi bütçemin kısıtlı ve ürünün fiyat performans açısından iyi olması. Kusuruma bakmayın boyle bi konu açarak boşa kafa ütülemek istemezdim ama gün içinde yaptığım araştırmada kafa amfimi ashton ga100h olarak kararlaştırdım yardıma ihtiyacım olan tek nokta kabin seçimi ibanez is412c kabinmi yoksa blackstar ht112 kabinimi performans olarak iyi olur
 
Madem stüdyonuz var, ben onun yerine bütçeni biraz daha zorlayıp iki kanal lambalı Jet City almanı tavsiye ederim:

https://www.thomann.de/intl/jet_cit...tar_combo.htm?ref=search_rslt_jet+city_270762

Vergi dahil fiyatı yaklaşık bu. Üstüne 30 € kargo ücreti koy. İleride de lambalarını değiştirirsin, gitarına göre rock ile heavy metal hatta thrash arası gidebileceğin dört başı mamur bir sistemin olur.

Ibanez IS412 bende var. Garip bir kabin. Şöyle ki, amfilerin çoğu ile iyi anlaşabiliyor. Sanırım hoparlörlerinin eq değerleri biraz düz. Soldano, Jet City, Trainwreck, Dinakord gibi amfilerle çok iyi anlaştı. Anlaşamadığı amfiler arasında Blackstar HT20 var mesela. Modern tonlardaki çoğu amfi ile de iyi anlaşır.
 
Geri
Üst