Rockfabrik Effects-mind Abuse High Gain Distortion

Birkaç video çektik, bu tanıtım videosu olduğu için ilk bunu paylaşmayı uygun gördük, hepsini de birden tüketmek istemediğimiz için önümüzdeki günlerde diğerlerini de paylaşacağız.
 
Pedalın kalitesinden şüphe edilmez ama evde 10 tane O/D+Distortion varken ve esas ampli distortion'ı kullanırken, şahsen ve de kendim olarak yenisini alabilmem için en azından videolu bir tanıtım görmem lazım, yoksa görünüşünden çok beğendim pedalı. Mesela ağırlıklı blues ve rock çalarım, clean bir kanalda ses yelpazesi nasıldır acaba? Hemen clipping'e girer mi, fuzz'a kayma eğiilmi nedir vs vs kafamda çok soru var :)
 
tüm dünya için aynı mı fiyatı? umarım ayaklarınızın üstünde durunca türkiye'ye özel bir fiyat belirlersiniz, alım gücümüz bir belçika hollanda değil malum. taleworlds oyun firmasının mount & blade ile yaptığı gibi bişey çok güzel olurdu. yurtdışındaki insanlar oyunu 30 dolar verip alırken biz 10 tl ye kutulu olarak d&r da bulabiliyoruz
 
tüm dünya için aynı mı fiyatı? umarım ayaklarınızın üstünde durunca türkiye'ye özel bir fiyat belirlersiniz, alım gücümüz bir belçika hollanda değil malum. taleworlds oyun firmasının mount & blade ile yaptığı gibi bişey çok güzel olurdu. yurtdışındaki insanlar oyunu 30 dolar verip alırken biz 10 tl ye kutulu olarak d&r da bulabiliyoruz
Bu Türkiye fiyatı zaten, yurtdışına çıktığında gümrük, komisyon vs ile daha yüksek olacak eğer bir dağıtıcı üzerinden yapılırsa. Bir software ile kıyaslamak pek doğru bir yaklaşım olmaz. Elle tutulur bir ürün üretmenin her seferinde bir parça ve işçilik maliyeti var ve fiyat bunlar hesaplanarak ortaya çıkıyor, yani alım gücüne göre fiyat hesaplamak pek olası değil maalesef. Rusya gibi kendi elektronik parçalarımızı üretmiş olsak yerli malı kullansak dediğiniz gibi olabilir fakat tüm parçalar Almanya' dan geliyor.
 
Mode ve eq ları kıyasladığımız video;



Demo videolar için görüştüğünüz kişilere pedalı göndermeye başlayın bence. Ürün videoları için ciddi paraların döküldüğü bir dönemde telefonla kayıt pek iyi bir fikir gibi gelmedi bana, referans tonu duyurmamakta bir eksiklik yaratmış daha net fikir edinmek için...yani oluşan scooped sound çeşitliliği aslında pedalın setuptan setupa uyumluluğunun göstergesi niteliğinde (ben eq'sunu başarılı olarak algıladım) ama bu anlayışta ne kadar yansır başkalarına şüphem var.
 
Gördüğüm kadarı ile işçilik muhteşem, pedal çok şık, ciddi emek verilmiş. Türkiye şartlarında bu işe girişmek büyük cesaret ve bence helaliniz var.

Benim için ideal pedal test videoları:



(tonlar berbat, tanıtıma odaklanın)

Markanızı yaratıyorsunuz, bir şekilde yaşarım diyorsanız bu pedalınızdan hiç para kazanmamayı göze alın ve ne var ne yoksa tanıtıma harcayın. Emin olun değecek.
 
Yarın itibariyle 5 günlük bir dış hat yatısı yapacağım, döner dönmez de siparişi yapıştırıyorum. Elimde daha önce belli bölümlerini instagram, facebook gibi yerlerde paylaştığım 3-4 yeni parça var. Bunlardan birini gain katında tamamen mind abuse kullanarak kaydedeceğim. Yani, hayalim bu.

Merak eden varsa, büyük ihtimalle şu parçanın tam hali olur;



Ek olarak gitar sinyalinin clean, drive ve od808 boosted olarak işlenmiş halini de çekeceğim. Böylece farklı bir preview videosu da benden olmuş olur.
 
Abi ürüne bayıldım. Seneye umarım bırakmadan devam edersiniz de bizde mxr gibi pahalı mainstream ürünler yerine size kazandırırız. Sormak istediğim soru şu.

Lambalı Amfi : Check
Hi-Output Gitar : Check
Mind Abuse : Check
Mic : Fatal Error. Abi Yok muydu kimse de Dinamik mikrofon. Ses kartı falan. Kanalın videolarını Sadece Trye değil Dünyaya yayınlamak ve ürünü pazarlamak istiyorsanız. Profesyonel ve Offişıl tarzı içeriklerle kayıt yapmayı ihmal etmeyin.
Siz inceleme yapan bi sayfa değilsiniz ki. Ürün direk sizin. :)

(İşbu Mesaj içeriği tamamıyla yapıcı eleştiri içermekte, herhangi bir kırıcılıktan uzak durmaktadır.)
 
Öncelikle vaktinizi ayırıp değerli fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler. Bu süreçte gördük ki biz titiz oldukça insanlarda aynı titizlikle yaklaşıyorlar, kendilerini bizim yerimize koyup kusursuz işler ortaya çıksın istiyorlar. Bu çok memnun edici, bu yüzden sizlerden aldığımız önerileri çok önemsiyoruz ve burda söylenen herşeyi dikkate alıyoruz. Bahsedilen tipte video çekme fikrimiz elbette var biz de sizler gibi biran önce bunu hayata geçirmeye çalışıyoruz, fakat o kadar çok şey var ki yapılacak hepsi çok zaman alıyor.

Bu tipte bir video yapmamızın sebebi hem kötü şartlarda da pedalın sesini göstererek objektif bir şekilde kendi cihazımıza yaklaşmak hem de bahsedilen telefonun mikrofonunun, kulağımızla duyduğumuz sese yakın sonuç verdiğini farketmemiz. Yoksa mikrofon ve doğrudan ses kartına girerek kayıtlar aldık. ilk videodaki kayıt tamamen Mind Abuse ile alındı ve mümkün mertebe müdahale edilmedi ki sonuç şeffaf olsun. Bundan sonra bizim tarafımızdan yapılacak video review şeklinde olacak kaçınılmaz olarak, sadece vakit konusunda sıkıntı yaşıyoruz, bu konuda anlayış rica ediyoruz. Ayrıca Amerika' dan review için cihazı talep edenler oldu, bu hafta onun için cihazlar yollacak 2-3 hafta içerisinde incelemeri paylaşacağız.
 
Geri
Üst