Slash Tonları Için Wah Pedalı

Arkadaşlar merhaba, Slash tonları yakalamak için piyasadaki hangi wah pedallarını önerirsiniz, uygun fiyat ve kalite olarak. Civil War, Sweet Child of Mine gibi şarkılarındaki tonlar gibi.
 
Yanlış yönlendirmek istemem ama, wah pedalı efekt pedalıdır. Slash tonları için manyetik ve amfi odaklı hareket etmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Amfi ve gitarınızdaki manyetiklerle o tonlara yaklaşabilirsiniz belki, veya prosesörlerle. Wah pedalı belli bir efekti amfiden çıkan sese vermek için kullanılır. Örnek olarak da videoyu izleyebilirsiniz. Wah pedalı bu işe yarar. Tabi daha iyi bilen arkadaşlar vardır, yanlışım varsa düzelteceklerdir.

 
Slash wah var zaten driveıda gayet Slash tonları veriyor. Başka birşey aramana gerek yok. Kendimde kullandım bir süre genel anlamdada güzel wah. Tek sıkıntı. 18v çalışması.
 
Abi ne yapıyorsun adam uygun fiyat demiş hangi bütçeye uyar o meret :) Bu arada @CAJEMIR abinin dediği gibi EMB en iyisi zaten use your illusion world tour videolarını izlersen böyle butik tarzda bir wah göreceksin (yanlış hatırlamıyorsam fransa konserinde ciwil war dan önce voodoo child introsu felan çalarken görünüyor wah) ancak bulunması zor bir wah ve insanı sinir krizine sokan fiyatları var
 
Geri
Üst