Jason Becker Yeni Albüm Çıkartıyor!

ALS hastalığı ile mücadele eden Jason Becker, yeni albüm çalışmalarına başlamış. En son 2012 senesinde albümü çıkan Jason Becker'n, yeni albümü için kampanya başlatılmış. Burada toplanan paralar ile çıkacağı söyleniyor albümün. Sonuçta ALS, sanatçının şarkı yazmasına engel değil, ve Jason'ın 17 yaşından beri yazdığı şarkıları bir çoğumuz hala severek dinleyip, çalmaya çalışırken terler akıtırız. :) Hedef 75.000 dolar, bugüne kadar 12.826 dolarlık kısmı toplanmış 210 bağışcı aracılığı ile. Jason hayranlarına duyurulur :) Bu arada verdiğiniz paralar, size albüm olarak geri dönecek sanırım. Yani, ön sipariş gibi bir şey.

Edit : Jason'ın neden sürekli bu tip para toplanan kampanyalar açtığını da izah edeyim bildiğim ve dilim döndüğünce. Mesela albüm için kampanya açıldığında, gelen para ile sadece albüm çıkarmıyorlar. Jason'ın da muzdarip olduğu ALS hastalığına sahip insanlara yardım amacı da taşıyor. Diyebilirsiniz, ülkemizde de ALS hastaları var, onlara para yardımı yapsak da iyi değil mi? Tabi ki iyi. Kurabilirsiniz yasalar çerçevesinde böyle bir kampanya. :)
https://www.indiegogo.com/projects/jason-becker-s-new-album-music-guitar#/backers
 
Son düzenleme:
İlk amfi paramı "Jason Becker not dead yet" için bağış yapmıştım çünkü gitara onun sayesinde başladım.Sadece kafasından aşağı buzlu su dökenler bağış yapsa ortada sorun kalmayacak.Bu arada ekleyeyim Als denen talihsiz rahatsızlık,araştırmalara yeterli fon ayrılmadığı için tedavisi bulunamayan ve aslında tedavisinin mümkün olabileceği belirtilen bir hastalıkmış.
 
Geri
Üst