cubase sx3 ve guitar rig2

R

raculas

arkadaşlar cubsae sx3 ve guitar rig2 kullanıyorum.kayıt yaparken guitar rig 2 effectlerini ekliyorum fakat kayıt bittiğinde effectleri kaydedemiyorum sadece kuru gitar tonu elde ediyorum asio falan yüklü durumda yardımcı olursanız sevinirim.
 
Selamlar,
Cubase kullanmıyorum; ama Guitar Rig'in kendi arayüzü üzerinden nasıl yapılacağını anlatabilirim:

Guitar Rig'in Tapedeck One'ında bulunan "Play" switch'ini "at output" şeklinde ayarlayıp kaydı Tapedeck Two'dan yaparsan bir sorun yaşamazsın.
 
guitar rig cubase de kullanılacaksa öncelikle hiç karıştırmıyoruz guitar rig i; cubase de bir record açıp effect siz ham kayıt alıyoruz. effect siz ham kayıt aldıktan hemen sonra cubase de tepede audio - plug in menüsünden guitar rig bulunca önüne guitar rig gelmesi lazım ve orda altta preview ve process butonları vardır, preview da guitar rigdeki effect olayını ayarlayıp,seçip basıp dinlersin karar verince de process deyince karar verdiğin effect aynen kayda işlenir , bu arada bunu yapmadan önce işlemek istediğin aralığı cubase de seçmeyi unutmuyoruz tabi :) şimdi bunu bir yapmayı dene karşılaştığın sorunlara bakalım tekrar ;)
 
Geri
Üst