davul evde öğrenebilmek için e-eğitim

R

reydab

davul evde öğrenebilmek için e-eğitim tarzı dvdler var tabi davul çalmadan evdede davul öğrenilmez stüdyoya gitçem mecbur :-| ama bu tarz cdsi olan varsa link eklerse çok harika olur şimdiden çok teşekkür
 
ya bak bateri aslında kulaktanda öğrenilebilir ama çok azim gerekir bateristlerin videolarını iyi izle kliplere konserlere çok dikkat et zaten bir süre sonra ritimleri çıkarabiliyosun ama ilk önce alternative grupların baterileriyle uğraş sonra hızlanırsın ama bu şekilde öğreneceksen çok fazla konser falan izlemen lazım bir de haftada en az 3 kere bateri başına geçmen lazım şahsen ben böyle öğrendim bateriyi şimdi bir yok kardeşim öyle olur mu demesin ben öğrendim böyle ama tabiki kimseye tavsiye etmem 1,5 senemi yedi bateri :D
 
evde davul öğrenilmez nedemek anlamadım? eyer davul alıcak durumun yoksa gider bi pad alır çalışırsın? şahsen ben padle başladım 1 yıl sonrada davulumu aldım odama koydum... heh diyeceksinki nasıl çalışıyorsun? e adamlar onu da düşünmüş susturucu yapmışlar... muffle derilerden bahsetmiyorum tabi onlardan piyasada bulmak nerdeyse mümkün deil... kauçuk böle silikonlu ürünlerden bahsediyorum :) her ölçüye göre bulmak mümkün takım halinde satılıyorlar zaten... ben kullanıyorum ve çok memnunum... odamda istediim gibi çalışabiliyorum... muffle derilerden bir avantajıda hiç ses duymamak yerine minimum düzeyde ses duymak. dez avantajıda sekmelerinin muffle deri kadar iyi olmaması.. ama sekmesinin çok iyi olmamasıda benim işime geldi sekmelerim daha oturaklı oldu çalışa çalışa... e-eğitim dvd linkiyle ilgili yardımcı olamicam ama ben öyle şeylerle uğraşmadım açıkçası... yani davul öyle evde öğrenilicek bir enstruman değil bana sorarsan... hani tabiki çok eğitici ürünler var ben onu tartışmıyorum. ama birinin başımda durup hatalarımı göstermesi benim için avantajdır... yinede sen bilirsin tabi.. piyasada saati 20 liradan 100 liraya birebir davul eğitimi almak mümkün. tercih senin :) biraz kafa ütüledim ama kusura bakmayın eheh :)
 
ewde dawul yoksa yapabılcegın en ıyı sey paso stick kontrol calısmak...pad yoksa mouse pad bıle ısını gorur;)..sonrada zaten bılklern acıldgında gerıye sadece cordinasion kalıo onun ıcınde dawul sart tabıkı yanı artık wuruslarını beynının deılde omurılgının yonetmesı lazmkı sol aygn cowbellde latın gıdıoken sag ayagnla songo yapabılesn:p..bu benım dusuncem;)..kolay gelsn basarılar..
 
Evde çalışılır tabi bende evde çalışarak başladım davulum bile olmadı kaçyıl.Stick control olsn temel rudimentler etüdler olsn bunları bulabileceğn kaynak çok nette.drumtr iyi bir kaynak orada temel notasyon gayet basit bir şekilde açıklanmakta orayada bakabilirsin forum kısmında bulursun.He neyle çalışırım dersen pad yeterli başlangıçta ama bi süre sonra davula ihtiyaç duyacaksın tabiki kaçarı yok..
 
Geri
Üst