Paris, Je T’Aime / Paris, Seni Seviyorum

Yönetmen: Olivier Assayas, Frédéric Auburtin
Senaryo: Tristan Carné
Oyuncular: Olivier Assayas, Frederic Auburtin , Emmanuel Benbihy, Gurinder Chadha, Sylvain Chomet, Ethan Coen, Joel Coen, Isabel Coixet, Wes Craven, Alfonso Cuarón, Gérard Depardieu, Christopher Doyle, Richard LaGravenese, Vincenzo Natali, Alexander Payne, Bruno Podalydés, Walter Salles Jr., Oliver Schmitz, Nobuhiro Suwa, Daniela Thomas, Tom Tykwer, Gus Van Sant
Prodüksiyon Tasarımı: Bettina von den Steinen
Kostüm: Olivier Bériot
Tür: Romantik
Yapım: 2006, Fransa, 116'

Filmin Konusu:

Bruno Podalydes, Gurinder Chadha, Gus Van Sant ile Christopher Doyle’un yönettiği ve Florence Muller, Leila Bekhti, Marianne Faithfull ile Steve Buscemi’nin oynadığı Paris, I Love You (Paris, Je T’Aime), 30 Mart 2007’de Umut Sanat dağıtımıyla Umut Sanat – Özen Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Paris, Seni Seviyorum için çok sayıda yönetmenden Paris’te geçen romantik bir hikâye anlatmaları istendi. Projeye katılan tüm yönetmenler, Paris’in zengin sinematografik tarihine rağmen, geriye bakmaktansa, Paris’i bugünkü haliyle, beyazperdeye hiç taşınmamış yönleriyle aktarmayı tercih ettiler.
 
bu filmi uzun süredir bekliyordum, evet yarın izleyeceğim sanırım da kafam karıştı senin bu oyuncular kısmına yazdığın kişiler yönetmenler değil mi?
 
Ben de izlemek istiyorum. Yanlışlık olmuş. :) Kadrosu şöyle;
Natalie Portman, Fanny Ardant, Elijah Wood, Nick Nolte, Juliette Binoche, Steve Buschemi, Florence Muller, Bruno Podalydès, Leïla Bekhti, Cyril Descours, Marianne Faithfull, Elias McConnell, Gaspard Ulliel, Julie Bataille, Steve Buscemi.
 
Paris'te geçen, Paris'le ilgili küçük hikayelerin anlatıldığı ve herbiri ayrı ünlü bir yönetmence çekilmiş kısa filmlerden oluşuyor film..gerçekten izlemeye değer..Natalie Portman'ın oynadığı Tom Tykwer filmini bir festivalde izlemiştim(gezici festival:kısa iyidir bölümünde heralde)..tekrar görünce sevindim..kısa filmleri de çok sevdiğimden bu filmi hemen edineceğimdir :)
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst