Yardım Kampanyasında Sahne Alacak Grup aranmaktadır.

Değerli Müzisyen Dostlarım,

Bitlis'in Komaç Köyünde bulunan Komaç Köyü İlköğretim Okulunda okuyan 6-15 yaş grubu öğrencilerimiz çok zor şartlarda eğitimlerine devam etmekteler.

Tuvaletleri tıklalı, damları akıyor, pencerelerinden su giriyor, eğitim için gerekli olan bir kütüphaneleri, araç gereç ve materyalleri yok.

Bu çocuklarımızın biraz daha iyi şartlarda okuyabilmeleri, kütüphanelerinin olması, pastel boya, cetvel gibi eğitim materyallerinin sağlanabilmesi için 05.Mayıs.2007 Cumartesi akşamı Pirates adlı mekanda bir yardım gecesi düzenleyeceğiz.

Tamamen yardım amaçlı olan bu gecede kapı girişinde kesilecek olan billetlerden toplanan tüm kazanç bu okula ulaştırılacak ve yaralarına merhem olunacaktır.

Bu gecede ücret almadan çıkabilecek gruplara ihtiyacımız bulunmaktadır.

"Çorbada benimde tuzum olsun" diyen tüm grup ve müzisyenlerin desteklerini bekliyoruz.

Bu forum başlığından yada özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.

Hepinizin desteği ve ilgisi için şimdiden teşekkür ederiz.

Sevgiler & Saygılar
Menekşe
 
selamlar,
öncelikle organizasyondan ve düşünceden dolayı takdir ederim, grup ilen irtibata geçtim fakat ekipman sıkıntımız mevcuttur.(1 adet bass ve bir adet de gitar amfisi özellikle) eğer ekipman temini gerçekleşiyorsa biraz bilgi almak, grubun takviminede uygunsa seve seve katılmak isteriz.
Şimdiden ilgili tüm arkadaşları ve katılacak grupları tebrik ederim.
 
Post Mortem olarak biz de sahne almak isteriz. Yanlız şöyle bir sorum olacak, konser için bas ve gitar amfileri olacak mı konser yerinde? Bir de Pirates Ankara'da olan dimi?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Arkadaşlar çok sağolun.... Özel mesaj atan dostlar var ve tabii Post Mortem... Bana 1 gün müsade edin bazı görüşmelerimiz var, sonrasında gerek özelden gerekse genelden paylaşırız.
 
Unknown Artist olarak bu anlamlı gecede sahne almak isteriz.. Tek istediğimiz saatlerin ayarlanması ve mümkün olduğu kadar sekmemesi..

Teşekkürler..
 
Rocka olarak can-ı gönülden destek olmak isteriz ancak grup üyeleri final sınavlarıyla haşır neşir yetişemmessek bile bana verilcek herhangi bi görev(bilet kesme,garsonluk vb) görevlere yardım edebilirim kesin programı ilan etmenizi bekliorz
 
Arkadaşlar, bir takım izinler alınmalı malum onlarla ilgileniyoruz.

Bu gecede sahne alacak gruplarla genel bir toplantı yapılacaktır .yakın bir zamanda....
 
Selamlar.Öncelikle bu gayretiniz için sizi kutluyorum.Bu konulara önem veren insanlarla çalışmak gerçekten çok iyi olur bizim için de.Eğer gün ve saat sıkıntısı olmazsa ve gitar,bas amfileri ve davul ekipmanı tamamsa Umpulse olarak sahne almayı çok isteriz.Şimdiden teşekkürler.İyi çalışmalar.
 
Geri
Üst