Yardım Kampanyasında Sahne Alacak Grup aranmaktadır.

Arkadaşlar İyi Geceler....

Tepkisi olan arkadaşımız eminim katkıda bulunabilme heyecanı ile böyle yazmıştır. Teşekkür ederim kendisine...

Evet işler biraz yavaş ilerledi ama mekan sahibimiz ile birlikte gruplarda karar kıldık... Grupları aşağıda alfabetik sırayla yazıorum.

- Bonustrack
- DeM
- DJ Serhat
- Foreplay (cevap bekliyoruz)
- HayaleTTren
- Hayal Meyal
- İDEA
- K.E.D.İ.
- Nükleer Başlıklı Kız (cevap bekliyoruz)
- Sertsessiz
- Soul Project (cevap bekliyoruz)
- Şeytantüyü
- Yen

Hepinize ilginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Bu konserler ileriki dönemde ki bu kısa bir süreçte olacak, devam edecek, şu an olumlu olarak dönemediğimiz gruplar ile 2. konserde anlaşmaya çalışacağız, öncelik onlarındır...

Hepinize başarılar dilerim.

Sevgiler,
 
öncelikle yaptığınız işten dolayı tebrik ederim.yanlış anlamazsanız şunu sormak istiyorum: neden bu kadar grup başvurmuşken 2 tane gruptan cevap bekleniyor?bu sözümü sakın yanlış anlamayın bence daha genişletilebilirdi gruplar bi dinleyici olarak bu benim düşüncem saygısızlık olarak anlamayın lütfen.başarılar...
 
- Bonustrack
- DeM
- DJ Serhat
- HayaleTTren
- Hayal Meyal
- İDEA
- K.E.D.İ.
- Sertsessiz
- Soul Project
- Şeytantüyü
- Yen

Gruplarımız bunlar... Bu konserlerin devamı sizlerinde desteği ile gelecek... Yarım ve her türlü önerilerinizi bekliyorum.

Sevgiler,
 
böyle bir projede yer almak gurur verici. yalnız herkesten tek istediğim o gün gerçekten gelin katkıda bulunun.eminim kapıdan girdiğinizde içinizde bir mutluluk hissi duyacaksınız,çünkü birilerini sevindireceksiniz. hele bunu rock müzikle yapmak daha keyif verici olmalı.

Moderatorlerden ricam da eğer sorun olmazsa bu başlığı konser gününe kadar sabitlemeleri..

sevgiler...
 
saat 03:00 itibariyle Okan Bayülgen'in programı Makina'da reklamı geçen konser olmu$tur. Ülkü Yıkılmaz isimli öğretmenimiz "ankara pirates bar'da yardım konseri olacak" demi$tir. Program konuklarından DOBRA DOBRA'yı sunan kadınlar birinin adını biliyorum $enay DÜDEK 20 tane bilet almak istediğini söyledi. Ula$ılırsa güzel $eyler olabilir.

Ayrıca Ya$ar Nuri Öztürk ve arkada$ından : 1 bilgisayar 42 çift ayakkabı

Okan Bayülen , Sava$ Ay ve $enay Düdek okula ; tuvalet, derslik , tahta , boya-badana gibi ihtiyaçların kar$ılanması için söz vermi$lerdir. Güzel $eyler olacak ya hadi bakalım :)
 
hehe way be güzel olmuş :)
Üzüldük çıkamadığımıza ama olsun. İnşallah geriside gelir bizimde bi tuzumuz olur. Hepinize içten sevgiler arkadaşlar iyi bir iş yapıyorsunuz :)
 
Sahne alacak olan gruplar, zamanın kullanımı ve grup fazlalıı olması sebibiyle yarım saatlik periyodlarla sahne alacaklar. Ufak tefek zaman oynamaları aksaklıklar olacaktır. Bu konuda tüm dostlardan anlayış bekliyorum.

Ayrıca,

Grupların sahneye çıkış sıralamaları buradan afişle beraber duyurulacaktır.

Sevgiler,
 
afi351sonpk3.jpg


Afiş Linki : http://img141.imageshack.us/img141/3708/afi351sonpk3.jpg
 
LiMoN demiş ki:
Mekan sahibi bu grupların da olmasını arzu etti... O nedenle onlarlada görüşüldü...

Sevgiler,

Arkadaşlar çok güzel bir organizasyon çok güzel amaçlar için yapılıyor tebrik ediyorum.Ama merak ettiğim bi konu var ki? Bu bir yardım konseri ve bir çok grup (kendimizde dahil) çalmak istediğini belirtmiş... Bir organizasyon (yada mekan) yardım yapacak grubu kendisi seçer mi??? Bu kadar çok çalmak isteyen yardımda bulunmak isteyen grup varken istek üzerine gidipde bir gruba "yardım konserini siz verin" denir mi?? bu, diğer katkıda bulunmak isteyen gruplara ayıp değilmidir? Amacım kötülemek filan değil yanlış anlaşılmasın. Ama birbirinden habersiz grubumun 2 elemanıda ö.m atmış durumdayken "yardım konseri" için; Hiç bir şekilde görüşülmeden bile bir liste çıkarılıpta içinde cevap beklenen gruplar olmasını garipsedim sadece..Umarım Organizasyon amacına ulaşır..Sevgiler....
 
51 promili desteği ve iyi niyeti asla göz ardı edilemez. Haklılığınızı kabul ediyorum ama birazda bizi düşünün :) İnşallah yakın zamanda yapacağımız daha büyük bir organizasyonda size ve şahsınızda bilmeden kırdığımız diğer gruplara kendimizi affettiririz.

Sevgiler,
 
Geri
Üst