Yeni Başlıkların Artması

Sayın Koray E veya site yöneticileri:

Farkettiniz mi bilmiyorum, bu başlıkda sürekli yeni üye, yeni başlık... yeni üye, yeni başlık.... böyle gidiyor bu.

Paranoyak olmaya başladım, birisi yada birileri kasıtlı olarak üye olup aynı şeyleri tekrar tekrar soruyorlar gibime geliyor.

Bilginize.


Not: Uygunsuz yere açtıysam kusura bakmayın. Dikkat çekmek istedim.
 
öyle şey olur mu, bi kasıt aramamalısın bence :D
geçmişte siteyi kullananların hatası diye düşünüyorum, şimdiye kadar yazılanlar takip edilip aynı başlıklar tekrar tekrar açılmasaydı böyle bir kargaşa olmazdı. siteye yeni kaydolan bir adam kalkıpta 50-60sayfa arasından kendi derdinin dermanını arayacak değil ya :)
yeri geldiği zaman "arama" simgesi de yetmeyebiliyor. Ama yeni üye yeni başlık demişsin ya, o noktada sana katılıyorum. ama ben de yeni üyeyim..:)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Sen yeni üyesin ama bak hala buradasın, katılıyorsun. Benim dediğim soru sorup kaçan üyeler. Mesaj sayılarına bakarsan zaten 3 taneyi geçemiyorlar.

İkincisi, eğer sitede yazılmışsa arama yapıp da bulunamayacak şey yok.

Arama yaparken:

- Kelimenin başına and yazılırsa, ( örneğin: and cubase )
- Olması muhtemel uygun başlıkta aranırsa,
- Sonuçları mesajlar şeklinde görüntüle seçilirse,

Neden bulunamasın. Hem bütün herşey bu sitede değil ki. Google' dan aranabilir.
 
Bence böyle bir başlık açarak ilk başta siz işgal etmişsiniz.Daha dün kayıt oldum foruma.10 mesaj birden atacak değilim herhalde? Kişisel sorunlar olarakta başlıklar yetersiz kalıyor kanımca.1 ay kadardır sorularımın cevabını foruma üye olmadan arattım.Baktım olmuyor paylaşım yeri olduğu için kaydımı oldum sorumu sordum.Bir kısıtlama yok sanırsam?Önceden olan bir başlığıda açmış değilim.Yani benim açtığım başlığada sataşmışsınız o yüzden bu şekilde polemiğe girmek zorunda kalıyorum.Sonuçta google'da alesis 16 usb mikserle yamaha digital mikserleri karşılaştıran bir site yok ;) sizin kıdeminize erişemedik tabi oda ayrı kusura kalmayın :p zamanla oda olacaktır inşallah
 
Siteyi ayrıntılı incelemeden açılan başlıklar gerçekten büyük sorun; hem tartışmaların bölünmesine neden oluyor hem de içeriği daha yoğun eski başlıklara ulaşılmasını güçleştiriyor.

Sitede başlık açılması konusunda forum kurallarında belirtilen şekilsel kuralların dışında başka kural yok. İçerik olarak yetersiz, tekrarlanan, gereksiz vb. başlık varsa bunları açan kullanıcılara da mümkün olduğunca gerekli yönlendirmeyi yapıp müdahale ediyoruz. Kurallara uygun olmayan ya da gereksiz başlıklar ise elden geldiğince kontrol altında tutmaya çalışılıyor. Yine de site yöneticilerinin ve moderatörlerin bu işi tüm gün profesyonel olarak yapmadığını göz önüne alırsanız, bazı şeylere müdahale edilene kadar geçici olarak da olsa bir kirlilik yaşanabiliyor. Bunun dışında bilinçli kişiler zaten ön inceleme sonrası gerektiğinde bulamadıklarını belirterek başlık açıyorlar.

Sizlerin farkettiği kurallara uymayan, gereksiz, tekrarlanan başlıkları bizlere duyurabilirseniz, önemli katkıda bulunmuş olursunuz.

İyi günler :D
 
Aslında bu bölüm açıldığında hem konular otursun hem de başlangıçta şevk kırılmasın diye benzer başlıkların durmasına göz yumduk. Ama artık biraz çeki düzenen ihtiyaç var gerçekten... teşekkürler ilgi ve yorumlarınız için.
 
Geri
Üst