Ruh Salatası (Alternatif Rock)-Ankara

RUH SALATASI İnsuladaki programlarına birtakım anlaşmazlıklardan dolayı son vermiş bulunmaktadır..bu arada unutmadan''ütopya rock bar''ve''root'taki programlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz..bilginize..;)

15 şubat:Root Rock House(Cuma)
16 şubat:Ütopya Rock Bar(Cumartesi)

Saygılar..
 
Arkadaşlar bir konser haberi daha:))
RUH SALATASI 17 şubat pazar GÖLGE TUNALI'DA..

İshot(Ankara)ve doxan(Adana)gruplarıyla beraber sahnedeyiz..bekleriz;)

Görüşmek üzre..
 
zorba demiş ki:
Arkadaşlar bir konser haberi daha:))
RUH SALATASI 17 şubat pazar GÖLGE TUNALI'DA..

İshot(Ankara)ve doxan(Adana)gruplarıyla beraber sahnedeyiz..bekleriz;)

Görüşmek üzre..

OO konser kesinleşti demek :p sizinle tanışmaktan memnun olacağız güzel bir organizasyon olur umarız :)
 
Selam, insanlar..

Şu anki vokal pozisyonunu üstlenen grup arkadaşımız Ramazan Işık'tır. Her cuma Mahzen Bar'da saat 20.00 sularında sahne alıyoruz... Mahzen Bar AÜ.Siyasal Bilgiler fakültesi karşısındadır (kurtuluş-ankara).. Gelmeyen böyle olsun..
 
Mahzen kapandığı için artık mahzende doğal olaraktan sahne almıyoruz...salı geceleri 20:00 sularında insula rock bardayız..herkesi bekleriz...aynı zamanda grubun gitaristi yani ben:)ve vokalimiz ramoyla beraber izmir caddesi mola otel yanı özsütte enstrumantal dinleti yapıyoruz..:)çarş&cuma saat 19:00-21:00..:)))farklı platformlar müzisyenleri geliştirir..lütfen müzisyenlerimize sahip çıkalım:)
 
Geç bunları. Para için çalmak ayıp değil. Biz de yaptık zamanında. Gerekirse yine yaparız. Dilenmiyoruz ya... Rahat ol.

Tek soru işareti; vokalist ve gitarist tarafından yapılan enstrumental dinletinin nasıl olduğudur benim açımdan. Gerisi boş.

Kolay gelsin.
MG
 
Cohocoholic bunlar doğal şeyler olur bunlar yani hatta olacaktırda belki anlatabildin mi :) aynı zamanda seninle alakalı bi durum söz konusu değildi orda..doğum gününde kutlu olsun bu arada:)geç olsada...

Hemen bir bilgi verelim...Ruh Salatası her cuma saat 22:00-02:00 saatleri arasında tunalı biziz rock barda sahne almaktadır..ilgilenenlere duyulur...

Söylemeden geçemicem bi konu daha var..jokermg arkadaşın yaptığı yorumla ilgili..doğru para için yapıyoruz..ama yaptığımız işten zevkte alıyoruz..kendimizide geliştiriyoruz..daha ne olsun ki:)destek beklemek çok doğaldır yani..hem oraya gelen müşteriden dolayı bizim bi maddi avantajımız olmuyor bu da çok ayrı bişeydir..herneyse:)beklerim kardeşimi:)

Saygılar..
 
Açıklama için sağol kardeş.
Bu arada Biziz'in kazık atmadığı, borç takmadığı Grup var mıdır bilmiyorum. Kendinize dikkat edin, benden söylemesi.

MG
 
Valla bizizle ilgili çok şey duyduk daha öncede orda çaldık...bi sorun olmadı..umarım yine olmaz..yine de verdiğin bilgi için saol kardeş.

Saygılar..
 
selam insanlar!!!
1001 entrika ve aksiyon dolu müzik topluluğumuz 25 mayıs pazar günü Tenedosta izleyenlerden yüksek bi yere çıkacaktır..bekleriz;)
gelmenizi kafanıza vura vura tavsiye ederim:)
HÜSEYİN ÇETİN

RUH SALATASI-davul,perküsyon ve geri vokaller
IsHOT-davul
 
beyler slm....şöle konserleriniz olduğu zaman bana bi haber verseniz msj falan atsanız bi defa hüseyin attı ama unuttum ona gelemedim.....kusura bakmayın hüseyin ve serhan arkadaşlarım sizleri seviyorum..başarılar diliyorum
 
Geri
Üst