Kıraç

2002 yılında TMC Film’den gelen bir diziye jenerik ve müzik yapma teklifi müzikal yaşamında yeni bir kapı açtı. “Zerda” nın jeneriği ve müzikleri geniş kitlelerin ilgisini çekmeyi başardı. Milyonlarca izleyici her hafta dizide olacakların yanı sıra müzikleri, yeni melodileri merakla beklediler. 2003 yılı baharında dizinin müziklerinden oluşan “Zerda” albümü müzik marketlerdeki yerini alarak başarılı bir satış grafiği yakaladı. “Zerda’nın başarısını bir başka dizi, “Bir İstanbul Masalı” takip etti. 2003 Eylül ayında yeni albümü “KAYIP ŞEHiR” için stüdyo çalışmalarına başladı.

Albümde yer alan “Senden Başka”, “Tek Hatıra”, “Razıysan Gel”, “Yalan” ve “Ayşe” adlı şarkılara video klip çekildi.

Buarada izleyenleri ekranları başına kilitleyen “Aliye” dizisinin müziklerine de imzasını atan Kıraç, “Aliye/Soundtrack” le bir kez daha sevenlerinin gönlünde taht kurdu.
Ben halen dinledikcede zevk alırım :) rock da süper bir yerlere taşıdına inanıyorum
 
Tartışmaya girer çünki üreten biri şebnem ferah da üretiyo ama dizi müziği yapamıyo her babayiğidin harcı diğil bu işler ;)
 
Deyus demiş ki gereksiz sözler söledi zaten türkiyede gerçek bişi konuşulunca yalan oluyor hipap müzikmi ya ?
Saçma sapan ses topluluğu derim !
 
e-baris demiş ki:
Tartışmaya girer çünki üreten biri şebnem ferah da üretiyo ama dizi müziği yapamıyo her babayiğidin harcı diğil bu işler ;)

hoca ne alaka şimdi şebnem dizi müziği yapamıo falan.şebnem volvoxla ortalıı karıştırırken kıraç burnunun pisliğini topaç yapıodu.bilip bilmeden konuşmayalım.illa birine bk atmak zorunda hissetmeyin kendinizi.
 
bana neden suç bulunuyor arkadaşım.desteklenmesi gereken yerde desteklemişimdirde kıraçı.bak önceki sayfalara.ama birde benim son msjımın üstünde arkadaşın yazdığına bak.şebnem ferahla kıyaslıyor.yok o şarkı sözü yazamıomuş.ya Allah aşkına ne alaka şimdi.tamam fan olunurda neden böle saçma sapan işler yapılıyor.belki ben şebnem ferah fanıyım.kimse durup dururken bişiler yazmaz.şebnem ferah ın işi kendi müziğini yapmakj.elalem istedi die soundtrack yapmak değil.şarkının en iyisini yapıyor.ama dünkü çocuklarda bilip bilmeden yazılım yapmasınlar kasmasınlar ortamı.
bu arada özürde dilerim bundan önceki mesajı ani bir sinirle yazdım.
 
istediğin kişinin fanı olabilirsin benim demek istediğim "iğrenç" kelimeler kullanarak eleştiri yapmanız hoş değildi...ok?? barış arkadaş önceki mesajlara istinaden yazmıştır o mesajı..kaldıki şebonun hakkını zaten kimse yiyemez..hastayım kadına :)
 
DÜNKÜ ÇOCUK SENSİN sen kimsinki beni tanımadan eleştir yapıyosun barock

Kıraç ın yaptığı müzik belli şebonun ki belli ben örnek vermek istedim herkezin bir hüneri var senin gibi anlama kıt olan arkadaşlar aklına ne gelirse buraya yazıyo yazmadan önce iyice oku ondan sonra yaz hem sen kıraç formunda ne işin varki bilmediğin forumun içindesin
Sen kim şebo felan azına alıyonki ben onu anlamadım
 
ilk albümü hadi ikincisi de olsun işe yarar, yavuz çetini dmc ye götürüp albüm yaptırmasına yardım ettiği için(2. albüm satılık) kendi içimde bir sevgi vardır kendisine. ancak 3. albüm ve sonrasnda kendisini bozmuştur. sağa sola diklenmeler, kendii çok büyük görmeler, türk rockı yada anadolo rock yapan bir kişinin "cem karaca takliti yapma zorunbluluğu" varmış gibi düşünerek yaptığı mimik vs hareketleri ve tabiki hemen hemen aynı şeylerden oluşan dizi müzikleriyle gözümden düşmüştür, ağzıyla kuş tutsa yaranamaz artık bana:D
 
yaw sana yaransa nolur yaranmasa nolur
adamın kendini büyük gördüğü falan yok o zaten büyük insan lütfen boş konuşmayın madem konuşuyosunuz dolu konuşun laf olsun diye konuşmayım
 
kalite=kıraç (konser,albüm kayıdı,şarkı sözleri,enstrumanları çalanlar,canlı performans,kişilik,duruş,iyi bir prodüktör,iyi bir müzik adamı,iyi bir örnek,KISACA iyi müzik yapıyor.......................)
 
dediğin gruplar hakkında yorum yapmak bile istemiyorum ama kıraç gerçeğini inkar etme lütfen,dinlem seme ama rock müzik yapmıyor deme isterse4n pek gerçekçi olmuyor.
 
Geri
Üst