Disenchant

Disenchant (Izmir'li Progressive Rock Grubu) 9 Mart da ODTU de

ODTU Muzik toplulugu etkinlikleri bunyesinde 9 Mart da Mimarlik Amfisinde Disenchant sahne alacak...
Yaklasik 1 saat surecek olan konser de Dream Theater coverlari ve Disenchant in 4 yeni bestesi yer alacak...
Progressive severlerin destegiyle cok doyurucu bir konser olacagi kanisindayiz... [;)]
Tum Ankara li muzik severleri bekliyoruz...
 
ODTÜ Metal günlerinde izlemistim çok begenmistim. Ama bence Dream Theater coverlarini biraz azaltin.

Gitarsitlerden biri süperdi özellikle :)
 
en az comma kadar başarılı olacaklarına inandığım ,arkadaşlarıma başarılar...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Disenchant 21 Mayıs 2004 Cuma akşamı saat 18:30'da kendi besteleri ve Dream Theater ağırlıklı coverlar ile
dişçilik önünde sahne alıcak konser 20.00 ye kadar sürecek.
Grup hakkında biraz bilgi vermek istiyorum
2001 yılında gitarlarda Ali Özen ve Özgür Türkekul, davulda Serkan Bilgi olmak üzere kuruldu.""Ertesi sene"" Aykut Bozalan’ı vokale, Yiğit Filiz’i bas gitarda gruba katan ve gerçek kadroyu oluşturan grup, isim olarak Disenchant’a karar verdi ve 2002 bahar şenliklerinde İYTE ve Ege Üni.’de konserler verdi.""Ardından"" cover yapmaya ara verip beste çalışmalarına başlayan Disenchant, ODTÜ 2003 Beste Günleri’nde yer aldı.En son 2004 Odtü Rock şenliğinde Comma dan önce sahne alan grup şu anda demo kayıtlarına devam etmektedir.
Progressif seven ve bizimle eglenmek isteyen herkezi 21 Mayıs'ta Ege'ye bekliyoruz
 
beyler tebrikler mükemmeldiniz.herkes aazı açık izledi konseri.bi önceki gün biz çaldık(KATAPULT diye yazıyodu ama asıl adımız hYmen) insanlar baya toplandı dans ediyodu biz de sevinmiştik.ama sizi görünce hiç bişey olduğmuzu anladık.seyirci bizimkinin ik katıydı ve bizim konsere kadar maximum 3 5 kişi duruyodu sahnenin önünde.tekrar tebrikler.çok başarılısınız yola devam
 
Sallandı ortalık sallandı Ege .O kadar aksiliğe mükemmel bir performans ya anlamadım ben bu adamları her izlediğimde ,dinlediğimde hayran kalıyorum tekrar tekrar..

Çok sağolun bu akşamki müzik ziyafeti için ;)
 
Çok teşekkür ederiz teknik sorunlara ramen elimizden geleni yapmaya çalıştık(basın kırılması,basın sesinin metropolis soloya tam girerken gitmesi:),mikrofondan bionik sesler çıkması...)Umuyorum eylenmişinizdir

Web sitemiz şu anda yapım aşamasında,demo kayıtlarıda devam ediyor
Hepsi yakında geliyor ta ta:)
 
Bir sonraki yıla umarım...

Bende disenchant'ı izlemek istiyordum. Bir şanssızlıktır oldu ve konsere gidemedim. Neyse umarım bir sonraki yıl ağız tadıyla şöyle sağlam bir konser izlerim.

Yazılanlardan anlaşılıyorki, kesinlikle sağlam ve kalite grup. Vokal arkadaşımız Aykut'u yakından tanıyan birisi olarak, onun çok daha şeyleri başaracağına yürekten inanıyorum. Diğer grup elemanlarını ismen tanıyorum ve Özgür arkadaşımı çok tutarım. Kendisini her ne hikmetse satriani'ye benzetiyorum. Hemen " o neden " diye sormayın. Sadece şahsi fikrim.

Neyse disenchant'a daha şimdiden bir sonraki yıl için başarılar...
 
allahım nası kaçırdım ben bu konseri diğer bütün günler git bir tek cuma gitme dağlara taşlara vurdum kafamı üstelik Saygın da soylemişti cuma çıkıyorlar diye.... şu site olsun bitsinde bari ordan demoları dinliyim telafi ediyim ya ... :)
 
Ben bu adamları lise başından beri tanırım böyle olacakları belliydi zaten, kardeşim o nedir öyle hay allah adamlar bir gün uçacaklar.Her neyse beyler kutluyorum , emin adımlarla başarıya ilerliyorsunuz kısa zamanda beklediğinizden çok daha ünlü olacaksınız.Yanlız bunu Özgürlede konuştum dinleyici kitlesini arttırmak için yelpazeyi biraz daha genişletin .Sadece progressive takılmayın biraz aralara serpiştirin trash falan ,her neyse abi her zaman ki gibi döktürdünüz ege de .Beyler başarılar
 
Geri
Üst