Since Yesterday (Hardcore / Metal) - Ankara

Gitarist Burak Kiliç ve vokalist Can Güçyener tarafindan 2002 yili baslarinda Ankara’da kurulan Since Yesterday, o dönemde yer yer melankolik ögelerin kendini gösterdigi ama tam anlamiyla pop-punk/core olarak nitelendirilebilecek bir tarzda müzik hayatina basladi. Grup elemanlari 2003 senesinde “Maybe Tomorrow” isimli 7 parçalik bir demo kaydetti. Bu arada az da olsa degisen müzikal zevkler grubu tam anlamiyla bir olgunlasma sürecine soktu ve Since Yesterday kendi müzigini yakalamak için derinden çalismalara basladi.

Uzun süre ortalarda görünmeyen grup bu sefer yeniledikleri kadrosu ve tarzlariyla “These Words Are How You Bled From My Wrists” isimli yeni bir demo kaydedip tekrar dinleyicileriyle bulustu. Since Yesterday çikarttiklari ikinci demo da yer alan sarkilarini daha sonra Izmir’li grup In Between ile ortak bir split üründe kullandi.

Grup 2004 senesini çesitli eleman problemleri ve gitarist Burak’in askere gitmesi nedeniyle pek aktif geçiremedi.

2005 senesine Amerikali Planes Mistaken For Stars, Ingiliz Candy Sniper ve yine Izmir’li In Between ile birarada yer aldiklari “Pure Love Violence” isimli yeni bir 4 - way split ile merhaba dediler. Hemen ardindan gelen eleman degisiklikleri sonrasi yeni kadrosuna kavusan grup Agustos 2005’te “The Last Message” isimli sarkisini kaydedip bir de klip çekti.

Since Yesterday 2006 senesinin yaz aylarina kadar pek çok konser, festival, radyo programi ve dergi de yer buldu, oturan kadrosu ve yeni tarzlariyla dinleyicilerinden olumlu elestiriler aldi. Grup, uzun süredir takip eden ve destekleyen dinleyicilerine bir armagan olarak içinde eski sarkilarin tamaminin, klip ve canli performans görüntülerinin ve de 30 dakikalik bir belgeselin bulundugu “It’s Time To Move On My Dear” isimli bir multimedia CD çikartti.

Grup Nisan ayında, yakında girecekleri albüm kaydından önce promo amaçlı bir ep-demo daha çıkardı. “Episode One (The Director’s Cut)”, “The Fall”, “Dead Today” ve “Suicide Wants an Unknown Melody” isimli dört yeni şarkının bulunduğu “The Art of Eremophobia” grubun myspace sayfasından dinlenebilmektedir. Since Yesterday’ in şu an ki kadrosu vokallerde Mansur Asrar ve Can Güçyener, gitarlarda Cem Saydam ve Burak Kılıç, bas gitarda Yiğit Üney ve davulda Oktay Fıstık’dan oluşmaktadır.

Grubun yayınladığı eski / yeni şarkıları dinlemek ve iletişime geçmek için adresleri:

http://www.myspace.com/sinceyesterdaytr
http://www.purevolume.com/sinceyesterdaytr

[email protected]
 
sizi baya beğeniyorum..corefest.lerde falan da süperdiniz..bu son demoda da tarzınız müthiş olmuş gerçekten standartların üzerinde müzik yapıyosunuz yani söylenecek çok şey var aslında özellikle de bu son demonuz üzerine ama ben kısa kesiyim en iyisi :) ve tebrik ediyorum hepinizi teker teker..
 
yeni bir gelişme olarak, takip eden arkadaşlara bildirmekte fayda var. Emo-core tarzında beste çalışmalarına devam eden grubumuz yeni bir kayıt aşamasında! Şu an için 3 şarkıdan ibaret olması düşünülen bu kaydın şimdilik yeni bir demo olarak çıkarılması düşünülmüyor.Ancak birtakım complationlarda yeralması muhtemel.Gelişmeler buradan da bildirilecektir.saygılarımızla....
 
siteye girebildim hakkaten tasarım falan baya güzel olmuş ama kissing a violet.in mp3.ünü istiyorum valla ya da demo çıksın da sürekli dinliyim..
bu arada yiğitcim müthiş şekilsin ya resimde :D
 
ya o 2 parçalık olanı mı diyosun?eğer onu piyasaya sürdüyseniz(ki ben dağatmıyosunuz diye biliyodum) yiğite söyliyim de bi tane alayım..hatta herkes de edinsin bu tarz seven..
 
Evet o dawn ve kissing a violet'i these words are how you bled from my wrists adı altında pıyasaya sürdük... ister split istersen de tek olarak ulaştırırız sana eğer istersen...
 
Sizin site çok güzel olmuş ya ...
Offffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ben niye bu kadar güzel bir site yapamıyorum ya niye ya niye allahım ya offf

Biri elimden tutsada sana gel güzel bir site yapıyım dese ...

Bir demo yapsak bir en güzelinden sitemiz olsa konserlere çıksak ne isterim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu arada kusura bakmayın ya sizin açtığınız topiğede içimdeki sıkıntıları döktüm :kustum kusura bakmayın tekrardan...

Siteniz çok başarılı yolunuz açık şimdi hemen birazdan demonuzu indiririm dinlerim bütün gün eee emeğe ayıp olmasın demi

:arrow: Emekler her zaman için karşılık bulur bunu unutmayın :!:
 
Ellerinize saglık site güzel olmus...Basarılarınızın devamını diliyorum..Bide birsey aklıma takıldı kucuk bi ayrıntı ama merak ettim niye hotmail.com da mail adresiniz? yani kendi sitenizi kullansanız daha bi güzel olmazmı?? Demo nuz varsa edinmek isterim..
 
Site için saol! Hemen soruna açıklık getireyim... bizim [email protected] diye bir mail adresimiz daha var ancak sen de bilirsin ki hotmail'in sunduğu olanaklar daha fazla ve gelen mailleri oradan takip etmek çok daha kolay.. bize daha cazip geliyor açıkcası... demo dersen www.deadreckoningproject.com u ziyaret edersen ve oradaki arkadaşlarla irtibata geçersen demomuza ulaşabilirsin... biz artık dağıtım olayını tamamiyle drp records'a bıraktık... Umarım yardımcı olabilmişimdir! görüşürüz!
 
siteniz çok güzel olmuş ellerinize sağlık :) okuduklarımdan anladığım kadarıyla tam bir grup ruhu oluşturmuşsunuz elemanlarla birlikte.... ne güzel, çok sevindim sizin adınıza... ne tür müzikle ilgilenirseniz ilgilenin bu tür bir ruh oluşturmuşsanız mutlaka samimi şeyler çıkmıştır ortaya... umarım en kısa zamanda sizi dinleyebilirim.... (umarım safranboluda aynı sahneyi paylaşırız :) )
 
arkadaşlar tekrar merhaba! ilk önce söylemeliyim ki foruma bıraktığınız birbirinden güzel notlar bizi oldukça memnun ediyor.yine söylemeliyim ki sizlerin bu sonsuz desteğini de arkamıza alarak daha nice güzel şeylere beraber ulaşacağız. konserlerimize mutlaka bekliyoruz. karşılıklı bu sevgi biliyoruz ki gerçekte orada paylaşılacaktır, hemde en iyi şekilde.
 
Geri
Üst