X-Fi Elite Pro

Z

zqan

Merhaba,

Elimde Creative X-Fi Elite Pro ses kartı var. Amatör kayıt yapmak için Cubase kullanıyorum. Davul yazabilmek için midi klavye almayı planlıyorum. Bu ses kartı yeterli olacak mıdır ? Bu işle profesyonel olarak ilgilenen arkadaşım var. Klavyesi ile kullandıgı synth yazılımları için bu kartın yetersiz kalacağını söylüyor. Sizin fikriniz nedir ?
 
tıpkı benim durumumdasın arkadaşım, aynı ekipmanı ben de kullanıyorum:)
işin teknik kısmından pek anlamam, x-fi elite pro bende de var (gerçi beni şimdilik idare ediyor ama..) ama şuAN idare etse bile ilerleyen zamanlarda yetersiz kalabileceğini söylediler. Ben de bu yüzden kartımı satmak istiyorum, sana da bundan fazlasını tavsiye edemem. Bu tavsiyem de neye göre... (?) :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Şöyle birşey var. Evde film izlemeyi seviyorum. Oyun merakım yok ama. Bu kart 3 işi birden vaat ediyor. 7.1 Ses sistemi aldım. Aslında bir kaç gun oncesine kadar ASIO'da da bir kez bile sorun yaşamadım 2ms de bile guitar rigin en kral effectlerini kullanabiliordum. Sanırım şu an bilgisayarımda ramlerle ilgili bir sorun var. Sapıttı. Bu kartın vaat ettikleirini yapabilecek başka bir kart önerebilicek biri var mı ?
 
Geri
Üst