Thorium(G.antep)

Basarılar Arkadaslar ben "Yetmez" i cok begendim.Bir iki eleştirim olacak sarkılar turkce bence grubun adı da turkce olsun.Vokal cok saglam.
İslahiye(Antep) liyim bu arada ben de :)
 
Thorium 2004 yılında Gaziantep'te kuruldu. İlk olarak S.O.S adıyla kurulan grup bir çok eleman değişikliğinden sonra Vokalde Sercan Budak, Davulda Mehmet Emin Rastgeldi ile çekirdek kadrosunu oluşturarak çalışmalarına devam etti.

Bas, Gitar, Klavye ve diğer enstrümanlarda gruba eşlik eden müzisyenlerle beraber Gaziantep ve çevre illerde bir çok konser, festival ve etkinlikte önemli müzisyenlerle sahne aldı.

Sahne çalışmalarının yanında yürüttüğü beste ve kayıt çalışmalarının ardından "Yetmez" adlı şarkıyı myspace ve facebook profilinde dinleyenlerin beğenisine sunan grup, 2009 yılında katıldığı Jack Daniels Müzik Yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Gaziantep'te stüdyo çalışmalarına devam eden grup, web profilleri üzerinden şarkılarını dinleyenlere sunmaya devam edecek.


*Thorium; Atom numarası 90, atom ağırlığı yaklaşık 232 g/mol olan, 11,7 g/mL yoğunluğunda, 1700°C deeriyen, kurşun renginde, havada bozulmaz, atom enerjisi kaynağı olarak kullanılan radyoaktif bir elementtir. Kısaltması Th. Türkiye'de Gaziantep ve Konser için gittiği şehirlerde dinlenebilir. Gücünü dinleyenlerden alır ve paylaştıkça çoğalır.


Thorium Myspace; http://www.myspace.com/thoriumm

Thorium Facebook; http://www.facebook.com/thoriumfan

Yetmez adlı şarkıyı http://thorium.fan.com.tr/Thorium-Yetmez.mp3 bu linkten indirebilirsiniz. Eğer indiremiyorsanız http://thorium.fan.com.tr linkine tıklayın ve oradaki "Thorium-Yetmez" üzerine sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet seçeneği ile masaüstünüze indirin.


Yetmez 'i dinlemek için;

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1327838558086&ref=mf
 
Geri
Üst