Sony Ericsson UniStar Üniversiteliler Arası Müzik Yarışması

finalle ilgili olarak 1-2 gün içerisinde hepinize ulaşılacaktır keza son bi kaç haftadır bu final projesi ile ilgili saha çalışmaları yapılıyordu. aranın soğuması mevzusuna da şööle bakabiliriz biz kimseyi yarıştırmaya çalışmadık hala da çalışmıyoruz. bunun üstünden gidersek finalin hepinizin sahne alıp, performanslarınızı sergileyeceğiniz bir festival havasında gerçekleşmesi asıl amacımız. umarım bunu sağlayabiliriz.
gorusmek uzro...
 
Merhabalar;
uzunca bir aradan sonra beklediğimize değdi dedirtecek bir haber vermenin vakti geldi sanırım :)
Sony Ericsson Unistar Ulusal Finalleri
9 - 10 - 11 Ağustos 2007 tarihlerinde
ANTALYA / OLYMPOS'da gerçekleştirilecektir.
3 günlük bir festival biçiminde gerçekleşecek olan bu organizasyon ile ilgili olarak ayrıntılı bilgiler ve detaylar gruplara mail yoluyla bildirilecektir. Ayrıca buradan da duyurularımız devam edecektir.
Görüşmek Üzere....
 
gruplar yine tek parçamı çalacaklar, böyle bir durumda çok iyi olan değil gününde olan grup götürür diye tahmin ediyorum gelmeyi düşünmüyor değilim eminim herkes çok eğlenecektir.paranoyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;) ve diğer bütün iyi müzik yapan gruplara başarılar.
 
Merhaba Arkadaşlar,
Üzülerek söylemeliyim ki UNISTAR Ulusal Finalleri konusunda tüm uğraşlarımıza rağmen ortak bir tarih ayarlayamadık. Gerek genel seçim tarihleri, gerek bazı finalist arkadaşlarımızın final tarihleri sebebiyle takvimde hepimizi memnun edebilecek bir tarih oluşturamamış bulunmaktayız. Bu sebepten dolayı UniStar Müzik Yarışması Ulusal Finalini ileri bir tarihe ertelemiş bulunmaktayız. Final, ilk planlandığı gibi İstanbul’da ve yeni öğretim döneminin başlarında gerçekleşecektir.
Bu şekilde hepinizin içinde yer almış olmaktan gurur duyacağı bir finale imza atmayı hedefliyoruz.
Sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz!
Görüşmek Üzere…
 
sanırım bundan sonrası için daha kesin kurallar koymaya başlasanız daha iyi olacak.

huzursuzluk çıkmasın diye herkesin ortak kararına göre hareket etmeye çalıştığınızın farkındayım fakat aksaklıkların daha fazla huzursuzluk getirdiği kanısındayım, yarışma sitesine yazılan yorumlar bunun küçük bir örneği.

söylemeye çalıştığım ya oylama ve yorumları kapatın ya da kuralları bundan sonra esnetmeyin.

sevgiler, saygılar.
 
Geri
Üst