Hellcat (Bursa)

Hellcat

Grup, 2002 yılında Bursa'da kurulmuştur.

Yabancı ve Türkçe rock ağırlıklı tarzı ile Bursa ve çevresinde bir çok mekanda çalmıştır.

Taylan BAÐCIGİL - Vokal
Özgür BİGÜN - Gitar (ben oluyorum :) )
Günay YETİMARSLAN - Gitar
Mehmet VARDAR- Kalvye
Askin ALTINYELKEN - Davul
Engin MAYTALMAN - Bas Gitar

En yakın program tarihleri;

5 Mayıs 2007 - Stuff (Bursa)
23 Mayıs 2007 - Kat 3 (Bursa)


Herkesi bekleriz.... :LOL:
 
5 mayıs ta ve 23 mayıs ta görüşmek üzere......bursa nın sıkı gruplarından....canlı performansları ve de sempatik tavırlarıyla çok ses getirecekler....daha çok konser istiyoruz hellcat e duyurulur.....
 
Merhabalar,
Tesekkur ederiz.
Mümkün mertebe cok konser vermeye gayret gösterecegiz.Sempatik tavir seyircininde pozitif yaklasimiyla olusuyor. Bu sekilde aynalar arasindaki yansima prensibiyle bugune kadar hos ve zevkli konserler verdik.
Konserlerde gorusmek üzere...

Askin Altinyelken ( Davul-Hellcat )
 
merhaba

Gerçekten kaliteli müzik yapmaya çalışıyoruz ve bunu paylaşmaktanda büyük zevk duyuyoruz..5 Mayıs 2007 - Stuff (Bursa) -23 Mayıs 2007 - Kat 3 (Bursa) hepinizi bekleriz..

HELLCATMEMO
:twisted:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
evet,zaten anlaşılacağı üzere, sevgili davulcumuz Aşkın, derece ile felsefeye bölümünü bitirmiştir, üstüne bir de master yapmıştır. daha sonra hayatın anlamını davul'da bulmuş, ve öyle kalmıştır...
iyiki varsın Aşkın :)) hede hödö diye gider....
 
Selam hellkese...

alttaki link'e tıklayarak grubun Blog sayfasına ulaşabilirsiniz...

hellcatbursa.blogspot.com

Tay 8)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Eyvallah Tay,

Ellerine sağlık bu arada tekrar. sadece yine bana ait bir resim yok, aşkolsun diyor, neden böyle diye devam ediyorum?? :evil:

hadi bakalim 5 Mayis'da Stuff'da görüşmek üzere :LOL:

Özgür[/i]
 
Selam Hellcat,

Grup elemanları daha önce başka gruplar da çalmış mı, bugünlere nasıl gelmiş biraz bilgi lütfen......ayrıca son afiş daha iyi olmuş :)
 
Ozgur cuma aksami niye gelmedin studyoya,merak ediyordun, sana double stroke nasil yapilir onu gösterecektim...Birde dogal olarak kavun likörünü kacirdin...:)
Bugünlere nasil geldik konusunun hikayesi çok ilginçtir...Uzun ama,bir ara yazarim...
 
Selaaaaaaaaam :)

Hellcat'i 2 yildir izleyen biri olarak herkese tavsiye ediyorum. Artik Bursa'da izleyebileceğimiz iyi bir grup var!!

(Evet Özgür, niye gelmedin provaya cuma? Daha doğrusu derse ;) )
 
hosgeldin Jasmin Hanim, evet gelmedim cuma. kıskandım açıkcası :roll: ama bugünkü esas grup provasında Aşkın farkına varıp, bana bir takım yeni hareketler gösterdi. senin gayretini taktir ediyorum, lakin hiç bir zaman benden daha iyi davul çalamayacaksın :) :) ama söz verdik sana, iyi hale geldikten sonra bir şarkı yapacağız birlikte, tabi Aşkın vokalde olacak :LOL:

bu arada bugün kendi mekanımızda gayet verimli bir çalışma yaptık yine bugün. 5 Mayıs Stuff programına 3 adet yeni şarkı var, 23 Mayıs Kat3 programına da 3 adet daha yeni şarkı olacak. hangi şarkılar mı...o da şimdilik bizde kalsın.

görüşmek üzere

Özgür
 
heyy Hellcatcilar..
Ben sizin bir hayraniniz.. ;)

KAT3 knserinin ötelenmesi pek iyi olmadi. 23 Mayis konserini bekliyoruz artik..

Davul biraz yavas vur, kiracaksin..
 
Jasmine ,
sen moralini bozmasina izin verme ve dediklerimi tekrar et,bol bol çalış...Zamanı geldiğinde seni 1 şarkılıgına sahneye alacagiz,davul başına... :)
 
Annette merhaba,
Korkma kirmam,kıramam zaten :))
Trampetin kasnagına zarar verip kıran ünlü bir davulcu var ama isim geçmeyeyim...:)
23 Mayıs için tüm elemanlar yeterince gazlı,sadece davul değil...
Hayırlısı :)))
 
anette, evet programın ötelenmesi bizler için de süpriz oldu. Ancak tabi Kat3 yönetimi ile aramız bir hayli iyi, onlarla birlikte bir araya gelip herkes için en iyisini bulmaya çalışıyoruz. bu ay için bu tarih daha iyi oldu.

Bildiğiniz üzere Mayıs ayı içinde 2 adet programımız olacak. Bu ilerleyen aylarda da devam edecek. Şu an için bildiğiniz gibi işlerimiz sebebiyle herkesin belli sorumlulukları mevcut bu kapsamda. Amaç ; keyif'in külfet haline gelme çizgisini dikkatlice izleyip, gruba bu doğrultuda yön verbilemek. Yaniiii, sürekli olarak her ay 1-2 program ile sizlerle birlikte olma konusunda karar verdik, sadece mekan ve tarih konuları fikslenmeyecek. Her an, her yerde olabiliriz hesabı :LOL:

bu arada 5 Mayıs 2007 Stuff konseri için 3 yeni şarkı mevcut repertuarda. 23 Mayıs 2007 KAt 3 için 3 şarkı daha yolda , doğal olarak söylemiyeceğiz... gelen görür, dinler,eğlenir ;)

görüşmek üzere.

Özgür
 
Hellcat i dinleme fırsatım olmadı daha ama Bursa'm dan kalitesiz grup çıkacağınısanmıyorum..kolay gele..
 
Geri
Üst