Hellcat (Bursa)

Bu arada sürekli Stuff deyip duruyoruz, bilenler biliyor, lakin tekrarlamakta fayda var kanımca; mekan eski Çaçaron. Bir süre önce işletme el değiştirdi ve Stuff Music & Performance Hall olarak Bursa mekanları arasında yer almaya başladı. (bu aralar yaygınlaşmaya başlayan bu music & performance hall saçmalığı da beni bir hayli uyuz etmekte,ama bu apayrı bir mecrada tartışılması gereken apayrı bir konu sanırım) :?:

Yani ilk programı tüm gerekli ulaşım bilgilerini toparlamak gerekirse;

Hellcat
5 Mayıs 2007
Stuff Music & Performance Hall
Çakırhamam Temiz Cad. BURSA
(Zafer Plaza'yı geçtikten sonra, otobü duraklarından sonra Tophane'ye kıvrılan yola giriyorsunuz, yokuşu takip etmek yerine 25 m sonra sola dönüyorsunuz, 25-30 m sonra sağda kapısında bol bol afiş olan mekan)

görüşmek üzere :LOL:

Özgür
 
Merhabalar arkadaşlar,

23 Mayıs KAT3 konserinde super davulcumuz Mega A'nin giyeceği (evet bize söz verdi ;) ) çok özel sahne kıyafetini sabirsizlikla bekliyoruz.

Jasmine & Havuçkafa

:metalhead :yaratik
 
Arkadaşlar naptınız ?
Benim gibi metal ruhlu bir kişilige...
Ben ki Dio,Ozzy ruhunu benimsemiş ve davula başlama sebebimin de Vinny Appice olmasi size fikir vermektedir ...
Kıyafet olayı tabiki sizlerin şakalaşması ...:)
Bana bir t-shirt kafi...Rahat bir spor ayakkabisi,ok...
Gerçek olan yarın akşamki konserde davula iice bi zibanmam olacaktır...
Her şarkıda diil tabii ki...
Ogrencisi olmakla gurur duydugum dostum Dogac Titiz geldi aklıma yazarken...Derslerde sololarındaki zıbanması...
Gelecekte kendisini Bursa'da konuk edecegim ve bir work shop yaptırtacagım...Herkes gorsun isterim...Hayırlısıyla bir teskeresini alsın da...

Yarın görüşürüz arkadaşlar

We Rock !!!
Davul-Hellcat
 
"Bana bir t-shirt kafi...Rahat bir spor ayakkabisi,ok... " baska bir yok ha? super Abi devam boyle :LOL: şaka bir yana, sağlam bir Rock kişiliğine sahiptir Aşkın.

Rasjin ve Kavuçtafa ,siz bırakın Aşkın'ı da siz ne giyeceksiniz bakalım. Bu arada son dakika satması olursa, vay sizin halinize Posmin ve Lavuçtufa! :kızdım

bu arada derbi maci sebebiyle baslangic saatini 23:00 olarak ongoruyuyoruz. ama o saatte kadar bizler orda olacaz, ne mi yapacağız? tabi ki :beer ve tabi ki Aşkın önderliğinde :dans

yarın akşam (5.5.07 Cumartesi) Stuff'da görüşmek üzere.

Özgür :metalhead
 
öngördüğünüz saat gayet uygun bir çok grup o saatler de sahnede oluyor alışığız bu duruma.peki sound-check i ne zaman almayı düşünüyorsunuz :D 22:57 civarı mı......

yarın akşam için hepinize bol şans, güzel keyifli bir akşam olacağını biliyorum. o zaman yarın görüşmek üzere......
 
evet ya, "live sound" , "performance and music hall" gibi güzide kavramlar girmeye başladı hayatımıza. hayretle izliyoruz tabi bu gelişmeler. düştükleri komik durumlar da cabası :)
 
Selam herkese,

Hellcat konserlerinden bir tanesi daha dün gece Stuff'da çok keyifli bir gece dahilinde yaşadık hep birlikte.

bizi dinlemeye gelen herkese çok çok teşekkürler :alkıs özellikle ilk defa gelip de "yahu sizler ciddi ciddi çalıyormuşsunuz be!" yorujmlarını duymak çok mutlu etti bizleri :LOL:

Bireysel anlamda konuşmam gerekirse amfimden kaynaklı sorunlar olmasa daha da güzel olacak ama, neyse artık :bilmem bir sonraki programda daha sorunsuz olmak dileğiyle...

23 Mayıs 2007 , Kat3 de görüşmek üzere...

Özgür
 
Selam,
Dün gece ki konser gerçekten çok eğlenceliydi. Konsere gelen insanların coşkusu da muhteşemdi ve de güzel bir cumartesi gecesi yaşamamıza neden oldu. farkındayım çok ciddi yazıyor ve de bilir kişiymiş gibi davranıyorum - ortama ayak uydurma evresinde olmamdan kaynaklı olsa gerek-konserlerde bu ciddiyetten pek eser kalmıyor :)
bir noktaya değinmek isterim gelmeyen iki bayan arkadaşımız ki hadi isim vermeyeyim -onlar fena halde mimlendiler nasıl olsa -23 Mayıs konserinde onlardan farklı bir muamele görmek istediğimi belirtmek isterim.Mesela sahne önüne onları almayalım ne dersiniz?

Keyifliydi gerçekten. teknik sorunlar çok da büyütülecek gibi değildi bence . çünkü maalesef o biraz şehirdeki mekan sıkıntısından kaynaklanıyor.Ama Kat-3 konserinde bu sorunlarınız nasıl olsa olmayacak.Heyecan içerisinde beklemedeyiz.
 
Selam Cimcime'cim :LOL: (bu arada Aşkın, bu güzel tespit için helal tekrar). Zamanında uzun süreli Bulutsuzluk Özlemi, Duman gibi gruplar ile profesyonel olarak çalışmış, Olay TV'de görev yapmış bir kişi olarak senden gelecek yorumlara her zaman açığız, ve emin ol ki, çok da dikkate alıyoruz :) zaten bunlar da olmasa, arkadaş kontenjanından dolayı istediğini de söyleyebilirsin her zaman :LOL:

teknik sorun konusu; malesef mekansal bir durumdan öte, bireysel teknik konulardı bunlar. Tahminimce amfinin preamp lambaları gitti. Allah'tan Taylan'ın canavar amfisi mevcut, eğer ki 23 Mayıs'a kadar halledemezsek, onunla çıkacağız, tabi Tay'ın da izni olması durumunda :roll:

evet, Rasputin ve Yumurtakafa ikilisi malesef kara listeye girdi. ama ben bunu öngürmüştüm (bknz bu dizinde bir kaç yazı öncesi). kendileri bilirler :twisted:
 
Selam,

jimjimmy'e sonsuz desteği için tsk etmek istiyorum. Yorumları olsun, katılımı olsun bizim için pozitif bir etkendir...

Bu arada eski çalıştığım lojistik servisinden gelen arkadaşlara da çok tsk ediyorum. Her zaman bizi destekleyen çoşkulu bir grup...onları da forum'a bekliyorum...

Cumartesi gerçekten teknik açıdan biraz sıkıntı yaşadık, bu da mekandan kaynaklanıyordu...

Kat3'de gorüşmek üzere... 8)

Tay
 
Merhabalar,
İyi bir konser gecesi yaşadık...Aksilikler olsada gazımızı kaybetmedik...Gelenlerin ilgi ve alakasina son derece teşekkur ederim.Mazeretsiz gelmeyen 2 fan için soyleyecek birşeyimiz yoktur...Onlar için kayıptır...Çekirdek taraftar grubu tarafından kınanmışlardır...
Kat 3 için çalışmalar yakında başlayacaktır.Zannedersem bayagı şenlikli geçecek...
Teşekkurler ( gelerler için...)

We Rock...
Davul
 
özgürcüm lafı uzatmak istemem ancak teknik sorun bireysel öte mekanla alakalı gibi.ısrarla öyle düşünmekteyim :) ancak bireysel sorununu güzel bir istanbul gezisi ile çözeceğimize göre gene gün sayma moduna girdim..konser için gün say, hafta sonu gelsin diye gün say :LOL:

dinleyicinin pozitif etkisinin nedeni sizlerin yani Hellcat in enerjisinin üst düzey de olmasından kaynaklanmaktadır. hatta son konserde farkettim ki bir çok insan sahneyi konser esnasında sizinle paylaşmak istedi ama kat 3 de sahne de bir parça dikilmeyi düşünüyorum, sizin de bana güzel dikildiğim için teşekkür etmenizi istiyorum 8)

zamanında özgür ün de bahsettiği bir takım girişimler de bulunmuştum ancak bursa da yaşamam ve aile baskısı gibi her genç kızın başına gelen nedenlerden dolayı birer güzel hayal olarak kaldılar. ancak artık bursa da güzel bir grubum var....(benimse olayı nasıl ama......)

Eeee bari ben de artık ismini şu şekilde değiştireyim zaten ismim 1 kere de anlaşılmıyor yıllardır acısını çekmekteydim bu daha anlaşılır ve de sempatik oldu....( bakınız alta)

Sevgilerimle Cimcime :LOL:
 
Selamlar,

evet amfi tamiri için bir İstanbul gezisi olacak sanırım. bu hafta perşembe'den pazar'a kadar İzmir+Aydın'da olacağız (yani ben Zuzu olaraktan), o yüzden ilk etapta gelecek hafta sonu olarak belirleyelim mi?

bu arada gelecek hafta içinde bir rakı+balık+bilimum meze organizasyonu için Aşkın'ın sözü vardı, bunu da gerçekleştirelim, tabi eğer senin içinde uygunsa Aşkın? :)

bu arada yine bir şekilde olaya girip, bir şeklde rakı balığa geliyor...süper :alkıs

bu arada Aşkın, 5 Mayıs'a ilişki ufak yollu bir kaç resim alabilirmiyiz ? :dans
 
Merhaba arkadaşlar,

Sanırım artık bu müthiş ikiliye de söz hakkı doğdu (yani jasmine ve havuçkafa!! Özgür öğren artık su nick'leri bir zahmet ayıp oluyo ama :!: ).

Eveeeet, öncelikle 5 Mayıs HELLCAT konserini kaçırdığımız için gerçekten çok üzgünüz. :cry: .

Bu arada farkettim ki havuçkafa yanımda değil, yalnız devam ediyorum..

Evet çok üzgünüm ve sevgili grup üyeleri ve pek değerli sahne önü arkadaşlarımın beni affetmesini diliyorum :tap:

Kendimi 23 MAYIS KAT3 konserinde affettireceğimden emin olabilirsiniz.

Son olarak, cok sevdiğim kişilerin yukarıda yazmış olduğu "sizi sahne önüne almayabiliriz" gibi sözlerinin kalbimi kırdığını :cry: belirtmek isterim.

Umarım kesinlikle çok eğleneceğimiz :dans KAT3 konserinde birlikte içer :icelim ve bu kötü anıyı unuturuz.

Öptüm
:elsalla
 
ya işte çok yufka yürekliyim hemen yumuşarım ancak sevgili jasmine gözlerimiz yollarda kaldığı gibi zuzu ile bir başımıza kaldık.tabi ki gene çok eğlendik ama keşke sen de olsaydın(madem tek başına devam ediyorsun)...geçmişi geri de bırakalım 23 Mayıs a bakalım o zaman :metal

bu arada Tay'cım ben sana teşekkür ederim biz her zaman sizinleyiz :)

Şu rakı balık olayı artık olsun lütfen jasmine i o akşam çok çalıştırırız mesela ödeşmiş oluruz ;)

İstanbul gezisi için de Özgür cüm Bigün ailesi olarak ne zaman müsaitseniz efenim ben uyarkızıyımdır.....tabi katılmak isteyenler varsa da belirtsinler bu arada......

Cimcime
 
Geri
Üst