Family Guy

12.sezon da soluksuz espri bombardımanı,göndermeler,flashbackler var.

12x6

:jawdrop:

brian'ı öldürdüler ya la! vinny diye İtalyan köpek geldi. sopranos ta ki adamlardan biri seslendiriyor. gerçi kesin bir zaman akışı yok bunun her an geri gelebilirde ama baya duygulandıran bölüm oldu.
 
12.sezon da soluksuz espri bombardımanı,göndermeler,flashbackler var.

12x6

:jawdrop:

brian'ı öldürdüler ya la! vinny diye İtalyan köpek geldi. sopranos ta ki adamlardan biri seslendiriyor. gerçi kesin bir zaman akışı yok bunun her an geri gelebilirde ama baya duygulandıran bölüm oldu.
resmi facebook sayfasında RIP Brian diye gönderi paylaştılar. en sevdiğim karakterdi brian benim. yazık oldu
 
Yani ta ağzıma sıçayım. Bu spoiler meretinden hastalıkmış gibi kaçan ben, konu fazlaca hakim olduğumu düşündüğüm Family Guy olunca, "ne olacak ki lan" diyerek okudum. Denk geldiğim şeye bak... Müthiş gol yedim valla. Şansımı diyorum ve yeni sezona başlıyorum.
 
Bu hafta geberdim ya, bu kısa şarkıları müthiş yazıyor it herifler. Adamın sesi zaten muhteşem onu konuşmaya gerek yok.

I can't poop in strange places
I can only poop in my home
It's as though I'm watched by strange faces
It's why I never roam

I've left Stewie alone with strangers
To satisfy my fecal needs
I've put my whole family in danger
To poop before my anus bleeds

Home bowl, home bowl
You know just what I need


:D

Yani sözlere ayrı kopuyor insan onu geçtim de, fonda öyle güzel gitar çalıyor ve her iki seste de öyle yanık söylüyor ki MacFarlane, mp3 formunu bulsan koyar telefonuna zil sesi yaparsın o derece. Bu sezon harbi çok iyi gidiyor.

Ayrıca,

Don't you worry Lois. No one has stronger marriages and well adjusted kids than rock stars

:D
 
12x8

noel bölümü komik başladı,duygusal bitti.

haydi hayırlı olsun. milyonlar muradına erdi ve brian döndü. adamın(macfarlene) bi bildiği vardı elbet ama dünya çapında infaal oldu yerinde duramadı 1-2 bölüm çoğu insan. içeriğe gelirsek, "işini bilen hırsızların olduğu evde tek başına" filmi baştan yardı. peter'ın hells angel üyesini noel baba sanıp kucağına oturması ve meth istemesi.... ve stewie nin kendiyle karşılaşıp çaldığı makine ile iyi bir kurgu yakalayıp brianı döndürdüler. bu konuda vinny de çok delikanlı çıktı şimdi. gerçi brian'a çarpan arabada şüpheli gelmiyor değil. onun içinden vinny çıkar mı? çıkarsa acaip bir senaryo bağı ve kurgu olur ki cidden family guy'ın fringe den aşağı kalır yönü yok bu konuda.
 
12x20

bayadır yazmamışız. zaten çok ara da verdi. Cleveland şov iptal olunca Cleveland efendi döndü mahalleye. peter la ikisinin arkadaşlığı bir başka. üvey oğlu rollo ile stewie nasıl olacak aynı mahallede merak ediyorum. birde stewie nin söylediklerini herkes anlıyor,karşılıklı muhabbet ediyorlar bu sezon. annesini öldürmek istediği dönemlerde duymamazlıktan geliyorlardı ya da.
 
Lan oha ben bu sezon bitti sanıyordum. Ocak sonu 11. bölümde bitti sanmıştım, yeni sezonu bekliyordum. Haydaaa kaç bölüm gelmiş ondan sonra. Hatta 13. sezon Simpsons bölümü filan olacaktı. Hafta sonuna hesapta olmayan eğlence çıktı şimdi.
 
Geri
Üst