Dengesiz Herifler (Ska-Punk) - Ankara

Dengesiz Herifler

ankaralı punk topluluğu ilk demoyu salladı piyasaya. salınmak amacıyla kaydedilmeyen demo aslında sadece küçük bir tanıtım atağı. zaten 4 şarkıdan oluşuyor. ankarada zıt müzik, rock store(eski vakkonun yanı engürü pasajı alt katı), rock station cafede, istanbulda ise room müzikde bulunuyor. yakındada bursada bulunacak. bu küçük saldırıdan sonra yaza kadar cephane dolduracak grup yazın daha süper işlerle ortalığa çıkacak. bi dinliyim hele neymiş derseniz www.noizine.net adresinden turkey scene kısmından indirebilirsiniz bir şarkıyı...
 
dengesizsiniz:))

abi bunların bu kadar iyi bi is yapacakları beliydi zaten. Sarkılar gayet güzel ve kayıtda iyi olmuş.Hadi başarılar
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
konumuz niye 2kere açılmış yaaw!! o kadar meşhurmuyak biz?? eehe nys burdan devam edilse daha hoş olur galiba...bide demonun nerelerde bulunduğu yazıyor burda...o konuyu açan arkadaşa selamlar yollarım buradan..allah razı olsun :) ha bide albüm değil demo.onuda belirteyim..
 
bursaya cdler yollanmıştır millet...alternative mag dan ferdi emaneti almıştır(bu arada ferdi bu konuya msj atanlardan biri deildir umarım komik olur) nys dediim gibi bursaya gitti cdler..galiba pazartesiden sonra o gerekli yerlere koyacaktır cdler..bekleyedurun..ayrıca şu an rockstore ve zıtta cd yok..bitti yani..rock station cafeden alabilir ankaralılar..ama istanbul ne dudumda bilmiyorum..dediğim gibi isteyen olursa bana ulaşsın..yollarım..noizine den çekememe olayına gelince galiba siteye bi haller oldu..bizimle ilgili bişey deil yani..dediim gibi çekmekle uuraşana kadar cdyi alın daha kolay:)
 
Geri
Üst